Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má fenka hárá po měsíci znova- proč?

Od: bujisek odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, mám na vás všechny otázku. Mám 2,5 roční fenku labradora. Na začátku února nám začala hárat a po 2týdnech to skončilo. Dnes jsme si ale všimli mírného krvácení (jako u předešlého hárání jen po kapkách) Je to normální, Co s ním máme dělat? Děkuji za odpověd

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

2x

Nedělejte nic,jen ji hlídejte před pumrama.Je to obvyklé.

bujisek
hodnocení

Moc děkuji za odpověď. Takže nemám jezdit k veterináři? Bude to třeba trvat jako předtím hárání? Že to ale má měsíc od toho, co to bylo. Tak jsme taková nervozní.

hodnocení

0x

Není to normální.Normálně fenky hárají přibližně po 6měsících.Vzala bych ji k veterináři.

bujisek
hodnocení

Právě proto, že má hárat co půl roku. Tak mám třeba ještě počkat pár dní, 2-3 a když už to nebude, tak to neřešit nebo radši jet?

honzmalatny*

Může se stát.

muj-labrador.cz/...

hodnocení

0x

Já bych se asi na vašem místě bála,že má nějaký problém s dělohou a k veterináři bych ji vzala,nebo bych mu alespon zavolala a poradila bych se s ním.

honzmalatny*

Hárání může trvat 3-4 týdny,majitel si myslí že to je za ním,ale doba střežení fenky je ještě stále před ním.Je to obvyklé. k vetovi bych nejezdil,pokud se fenka chová normálně.2,5 roku to je skoro přesně jako máme my a také hárá od února.A těch čoklů co je kolem,no hrůza.Budte v klidu a hlídejte.jinak máte za 65 dní plnou boudu čistokrevných podvratáků.

bujisek
hodnocení

Děkuji za odpověď. Doufám, že to bude tím, že ještě hárá. Ale veterináři pro jistotu zavolám.

honzmalatny*

Jak jste dopadla u veta?

bujisek
hodnocení

Volala jsem ale je mimo republiku. Zatím se prý nemám ničeho bát ale ve středu mám přijet na kontrolku, jestli je to v pohodě nebo ne. Doufám, že to bude v pořádku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]