Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat mravence v zimě

Od: deniisek19* odpovědí: 9 změna:

Potřebuju do vánoc sehnat pár mravencu cca 6. Do mravenčího akvária. Nevíte kde teď v zimě? Nejlépe ty menší.(ty lesní jako poslední možnost) seženu např ve zverimexu?

Přijde mi to takové vtipné se ptát, jestli mají mravence:D

Děkuji za rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Leda rozvrtat nějaké mraveniště v lese...

To mravenčí terárko, nebo co to je, se mi ale moc nelíbí. Mravenci v počtu pár jedinců nemají šanci na přežití, chvíli se budou terárkem prokousávat, než chcípnou. A dítě je u toho nadšeně sleduje, jak se drobečci snaží najít, kudy ven, aby neumřeli.

jabraka*
hodnocení

0x

Mravenci,tady ti lesní,jsou samozřejmě přítomni i v mraveništích v lese.Musíš ale hluboko a nesmí tě chytit hajný,jsou chránění.

JABRAKA

mowla*

Pevně věřím, že tato rada je míněna jen jako vtip...

*bzum*

hodnocení

0x

Dnes mi dva lezli po kuchyňské lince, hajzli. Klidně bych ti je poslal. Asi se na zimu stahují do lidských obydlí.

ron*
hodnocení

0x
deniisek19*
hodnocení

stačí mi obyč mravenec. nepotřebuju za něj dávat 100 a více..:D

elisme45
hodnocení

0x

V naší třídě ve škole je jich vždycky dost :D.

michalov*
hodnocení

0x

Mravenci teď zimují,tady ti v naší přírodě.Jsou v zemi,nikoliv v nadzemní části,ale pod ní ve strnulém stavu a čekají na jaro.Jinak mravenci jsou koloniální,sociální hmyz jednotliví jedinci samostatně nepřežijí.Doporučuji něco o mravencích nastudovat.Jinak mravenčí akvarium se jmenuje formikárium. Tady je něco o chovu mravenců : zbysek-mravenci.webgarden/...

erik*
hodnocení

0x

Vlese rozhrabte mraveniště hlubokoale dejte si pozor na myslivca.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]