Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes z útulku

Od: neumelka odpovědí: 15 změna:

Dobrý večer, zalíbila se nám fenka z útulku, šli jsem se ní na procházku na její věk (12) je aktivní, hůře vidí a trochu kulhá. Je bezkonfliktní a milá. Nejsem si ale jistá, zda by snesla přítomnost rok a půl staroé Borderky. Poradíte?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pejsek z útulku, by byl v sedmém nebíčku. Jaký je váš pejsek, co máte doma? Nemyslím, jak vypadá, jak se chová k ostatním psům na ulici apod. Pejsek z útulku, už je starý, měl by u vás klid. Pro něj by to bylo vysvobození. Nejde si vypůjčit pejska z útulku, na procházku, seznámit je spolu s vaším pejskem. Když si budou rozumět, tak to bude fajn. Jen můj názor

petr123*
hodnocení

1x

Tak zkuste tu holku ssebou k útulku vzít a uvidíte jak se budou na sebe tvářit. Držím palce ať si holky padnou do oka a zkamarádí se ;)

koudalak*
hodnocení

0x

jj vzít obě na vycházku na neutrální půdu a potom doma dát každé jasně své místo nejlíp každá v druhém rohu místnosti. Svojí misku, deku atd.

Určitě se nějaký bububu udělá, ale to je normální tak se neděste a nevzdávejte to! Vy jste šéf a když vy řeknete, že to tak bude, psi vám do toho nemají co kecat.

Jste bezvadní, že fence pomůžete! *hej*

pt®
hodnocení

0x

neumelko, koudalak Vám radí dobře. Jste hodná, že si chcete vzít pejska z útulku. Tak ať seznámení dobře dopadne a ať najde pejsek u Vás nový domov.

neumelka
hodnocení

Všem děkuji za rady, na pejska se zajdeme podívat o výkendu. A pak se uvidí.

Neumělka

neumelka
hodnocení

Pro ty, které to zajímá: Dneska jsme s mamkou úspěšně zpracovaly tatínka a zítra se jedeme s naším blázínkem podívat za Gwendy. Snad se holky nesežerou. :)

pt®

"neumělko", tak ať je to zítra pro Gwendy sluníčkový den. *slunce*

Dobré odpoledne Neumělko.

Držím oba palce, určitě Vaše návštěva útulku, dobře dopadne. Pejsek z útulku bude rád, že ho někdo chce. Budu se těšit, na další vaše zprávy. Hezké pořízení. Viky

neumelka
hodnocení

Dobrý večer, situace se vyvíjí tak, že tento týden(asi v sobotu) pojedeme za Gwendušou ještě jednou a pokud procházka proběhne stejně v klidu jako minule, vezmeme si jí po prázdninách. Moc se na ní těším :)

pt®

Tak už má Gewenduška místo ve vašem srdíčku. Držím palečky. *slunce*

Gwenduška vycítila, že jí čeká báječný život a procházka dopadla dobře.

Ať vše dobře dopadne, přeji Vám všem. Mám velikou radost. Viky

neumelka
hodnocení

Dobrý den, pro mě dobrá i špatná zpráva zároveň. Gwendy si nakonec vzal někdo jiný. Jsem ráda, že se bude mít dobře, škoda že ne u nás. :)

majsterjoe*

ja jsem hlavne rad, ze nekoho jeste zajimaji starsi pejsci. I oni by si zaslouzili klidny zbytek psiho zivota :) A hlavne, kdyz uz je i tata pripraveny, urcite se najde nejaky jiny pejsek. Preji hodne stesti.

hodnocení

0x

Velmi vám fandím, že si chcete vzít pejska z útulku. Pokud si časem vyhlédnete dalšího, mějte prosím na paměti, že pes a pes, nebo fena a fena se ve velmi mnoha případech navzájem nesnesou. Nejlepší soužití je pes a fena, tam ale je problém v době hárání.

Nejsem zkušený chovatel, mám to odpozorováno z chování psů (hlavně fen) na naší ulici. A varoval mě před přijetím dalšího psa (k psovi) kynolog.

Přeji vám, aby výjimka potvrdila pravidlo.

neumelka
hodnocení

Dobrý večer, u nás je to právě naopak, moje fenka nemá ráda psy a dost po nich vyjíždí. K fenkám, hlavně k těm starším se chová dobře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]