Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké zvíře do klece určenou pro potkany?

Od: rantest odpovědí: 6 změna:

Ahoj, budu hodně vybíravý. Před rokem mi umřel potkan, kterého jsem měl 2,5 roku. Klec jsem prodával na netu a nic, klec leží ve sklepě už nějakej ten pátek a zas mě chytlo si koupit nějakýho toho mazlíka, potkana už nechci, měl jsem jednoho, byl to jedinej potkan, kterýho sem měl moc rád a už nechci žádny dalši. Poradíte mi jakou potvůrku si koupit? (nemusela by smrdět jako fretka, nebo potkan), moc díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co si pořídit nějakého šlechtěného křečíka?

doplněno 29.02.12 15:48:

Králíčka?

doplněno 29.02.12 15:50:

Morčátko, může běhat po pokojíčku. Může být domeček?

lolaprasatkova
hodnocení

0x

My máme doma osmáky, ale chce to alespoň 2. Nesmrdí, jen je nesmíš nechat běhat venku, ožerou vše včetně plastů . Máme je 6 let. Nechtěli jsme krečka, pohřívat každý rok zvíře není příjemné pro dítě ani pro dospěláka.

susenka*
hodnocení

0x

Do klece na potkany bych doporučila osmáky, králíka ani morče do tý klece co máte nepořizujte. :) Jak je velká klec?

muter*
hodnocení

0x

A co tak křeček, nebo morče...Jsou to také milá zvířátka a nenáročná..:)

doplněno 29.02.12 16:20:

Nevadí , že je větší klec...Zvířátku tam můžete pořídit i kolotoč a jiné hračky...Bude Vám vděčno...:)

susenka*

muter - No, křečka možná, ale morče? To ocení spíš delší klec než klec do výšky. A na kolotoč vám morče nepůjde. A morče spíš ocení společnost druhého morčete stejného pohlaví, než nějaké hračky. :)

robin1*
hodnocení

0x

Pokud to byla ideální klec na potkyše, tak je to ideální klec na osmáka*hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]