Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odpudit kočky

Od: annyfi* odpovědí: 7 změna:

Prosím o radu, jak odpudit kočky, aby nekadily do záhonů a všude okolo? Dala jsem na některá místa plachtu a kůru, aby tam nehrabaly, ale i tak mi tam zvesela nadělají a rozhrabou. Mám v plánu ještě rekonstrukci skalky, tak přemýšlím, jak jim to znepříjemnit, aby chodily jinam a ne do kytek. Děkuji za nápady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

maros11
hodnocení

0x

Koupit psa!:)

annyfi*
hodnocení

to by šo kdyby byla zahrada :) je to před bytovkou, kde se staráme o kytičky. Takže volný prostor.

krkovicka*
hodnocení

0x
Jakmile uvidíte číču v záhonu, postříkejte ji vodou.Kočky se rády schovávají a hrabou v záhonu.

Dobrý den. Jak na kočky a kočičince je pár rad např. i tady:

http://diskuse.nachvojnici.cz/viewtopic.php?f=15&t=957

figurek*
hodnocení

0x

házejte po nich dělobuchy. Tahle metoda má ale jednu slabinu, sice spolehlivě odpudí kočky, ale zároveň spolehlivě popudí sousedy.

limetka*
hodnocení

0x

Nasypejte kolem záhonků pepř - bohužel to budete muset po čase opakovat, po deštích, ale kočkám se pepř fakt nelíbí.

hodnocení

0x

Já si myslím, že je to marný boj. Tata se sousedovic kočkou nenaviděli. Kočka šla po zdi kolem zahrady a koukala do kuchyňského okna. Když se nic nepohnulo, šla se vykadit do záhonu česneku. Ten byl v zimě bez sněhu a v předjaří, krásně načechraný. Jednou se mě táta zeptal, jestli chci vidět, jak kočka lítá. Pootevřel okno, v druhé ruce prak. A fakt, kočka vyletěla na zed 3m vysokou jak pták. A to táta ani nestihl zamířit. :D Vyzkoušel naprosto všechno. Kočka si vzala do hlavy, že může, ale nesmí se dát načapat. Byl to marný boj a zvýšený tlak. Já jsem to měla na zahradě podobné. Celá kolonie nenáviděla kočky skrze hovínka, ale zase jsme něměli myši a ani hryzce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]