Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, co si myslite o kapsičkách Royal Canin, jsou kvalitní nebo ne?
Konzervy vseobecne jsou mene kvalitnejsi, nez granule a take podstatne drazsi. Radim na konzervy se vykaslat, krmit granulemi a pokud chcete kocce prilepsit, kupte ji misto konzervy kvalitni maso. Za tu cenu, co stoji kapsicky, ji klidne muze doprat pravou svickovou, cenove to vyjde nastejno.
ano, treba konzervy jsou horší, ale já když jsem krmil kočku granulema, měla ucpané střava a od te doby co ji krmim konzervami, zandne problemy nemá, pokud na to jsou nejake dobre granule, budu rad za radu
spise venkovní, ale v zimně jí necháváme přespat doma, ale jinak dovnitř smí, takže dost času doma tráví, jinak vážně nevim, co to bylo za granule, ale vim ze patrili k tim levnejsim, jinak veterinař nam doporucil konzervy a od te doby je klid, řikal že ty třibarevny jsou na tom náchilnější, nevim co je na tom pravdy
tak ted jsem nasel docela slusnou konzervu, mělo by tam být něco přes 90 % masa, je to pravda, jake máte zkušenosti
animonda carny
Tu značku neznám, já kupuji kuřecí trupy na polévku, nebo 100% hovězí, nechám přemrznout a můžou se strhat. Ideální je tučnější, po libovém měla jedna kočka průjem. Kuřecí trupy nastříhat na malá sousta, pak rozkoušou i kosti, které by jinak nechali.
A střídat, třeba i s tou konzervou, jinak následuje ukřivděný pohled: Zase kuře?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.