Nejste přihlášen/a.
Uvažuju o koupi zakrslého králíka - berana jako dárek pro svého 2,5letého syna. Zajímá mě, jestli je tohle zvíře vhodné pro tak malé dítě, jestli kouše a podobně.Díky za odpověď.
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
hanny*
0x
Zakrslý králík není vhodné zvíře pro 2,5 syna. Váš syn je ještě moc malý na jakékoliv zvíře - nemůže se ještě o něj plnohodnotně starat. Králík je překvapivě velice chytré zvíře a je nutný se o něj dobře starat. Pokud chcete králíčka spíš Vy pro sebe, tak není problém. Králíček potřebuje klec, ve které spí a je tam v době, kdy na něj nemáte čas.Jinak je nutný si s ním hrát, hladit ho ...pečovat o něj, nechat ho běhat po bytě (nebo části bytu) a komunikovat s ním. Ale velice by trpěl, kdyby byl zavřený většinu času. Králíci jsou velice společenští - mám doma v bytě 3 zakrslý králíky, vím o čem mluvím.
hanny*
0x
zapomněla jsem Vám odpovědět na to kousání - záleží na každém králíkovi, někteří občas kousnou, jiní nikdy v životě a někteří třeba jenom v největším strachu dokážou kousnout. Jinak jsem tou mojí odpovědí nechtěla říct, že by se králík nehodil k dětem - nebezpečný pro ně nijak není, naopak je dobře, když dítě vyrůstá s nějakým zvířetem. Jen pozor na to, aby jste z případné koupě nebyla zklamaná, králíci na nějaký to velký mazlení, mačkání a chování nejsou.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]