Nejste přihlášen/a.
POtřebuju se zeptat na nejakej zpusob aby mi koupily rodiče fretku.Prosím je oo ní snad už pul roku.Všechno sem si nastudovala a vím o ní všechno ale oni si vždy najdou zpusob jak se z toho vykroutit.
Přesně to samé jako Des, jsem chtěla napsat. To je přesně to samé dítě, které rodiče chtělo donutit, aby mu koupili štěně.
Přitom štěně, nemělo podmínky chovu. Opět je tady otázka, jak donutit rodiče, něco koupit?
Co tak dát otázku, jak se učit, aby moje známka byla...1... nebo ...2...
Pak tady nemusí tato otázka být!
Rodiče se nechají přesvědčit, když dítě se bude chovat jako dítě, bude se učit, dělat si svoje povinnosti doma.
Udělej to jako moje dcera. Nedala na naše námitky, půjčila si na týden fretku kamarádky co jela na dovolenou a po týdnu byla šťastná, že vyvětrala a fretky se zbavila. Od té doby jsme měli my rodiče pokoj. Já vím snad všechno o slonech a přesto žádného nechovám!
lindaf - Fretka není hlodavec! :/ Je to šelma. A že fretky koušou, to záleží už na výchově a povaze určité fretky.
dobre, dobre uznavam spletla jsem se...ale ze je pejsek lepsi teda nevim ejslti je pravda ale je to muj nazor...
To že ji chceš půl roku není moc dlouho...Já vím všechno o koních,chci nějakého už 7 let a nemám ho.Kamarádka měla fretku a byla z ni nešťastná.Čůrala na koberec,kousala a smrděla.Apokud rodiče nejsou přesvědčeni o tom že jsi zodpovědná a že se o ni nedokážeš postarat tak ti ji nekoupí,určitěmají nějaký důvod.Třeba máš špatné známky,jsi nezodpovědná,nemáte na fretku místo či taak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.