Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrůtky od cizích lidí

Od: mel* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

dnes jsem šla se sondou po ulici a procházeli jsme kolem restaurační venkovní zahrádky... seděli tam 2 paní a hned jak sondu viděli tak jééééé ten je hezkej a už mu rvali kousky slaniny. Jak mám psíka naučit, aby si nebral věci od cizích lidí?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Na to existují postupy v kynologických příručkách, ale to co můžeš udělat hned, je nedovolit psíkovi, aby si cokoli bral od cizích lidí. Riskuješ, že ti ho tak někdo otráví. Není nic jednoduššího, než stáhnout psa vodítkem nazpět a těm lidem říci něco ve smyslu "nezlobte se, můj pes si nesmí brát nic od cizích, už mi ho jednou málem někdo přiotrávil".
Hezký den.

panthon
hodnocení

no právě dnes jsou lidi všelijací... díky za odpoěď

qwertz*
hodnocení

0x
Daleko snažší je přimět cizí lidi, aby ho nektmili... :) Třeba výmluvou typu: on má problémy s žaludkem a podobně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]