Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čurání v bytě

Od: verusun odpovědí: 2 změna:

Dobry den,mam skoro ctyrletou fenku bisonka,moc hodnou a poslusnou,ale pred cca 10 dni mi zacala curat v kuchyni na zem.Mozna je to dele,jen jsem si toho nevsimla. Muze to byt tim,ze jsem tri mesice tehotna a ona to citi a zarli?Cura naraz neknuci u toho,takze zanet moc.cest to neni. JInak je stale hrava,snazim se ji vice venovat,aby si nemyslela,ze bude odstrcena,ale i tak kazdy den utiram louzicku.Co s tim?Dekuji za odpoved,Veronika

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

0x

Těhotenstvím to určitě nebude. Projděte poradnu, takových dotazů jsou tu mraky!

stela*
hodnocení

0x

tehotenstvim to urcute neni ale jsou takove spreje kdyz to nastrikate na podlahu tak ona tam nebude curat bude tam chodit ale curat ne maji to ve zverimexech staci se zeptat prodavace ale dejte pozor jsou venkovni a vnitrni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]