Nejste přihlášen/a.
Našemu psu se udělaly na pyscích a hlavně v okolí koutků takovéto bradavičnaté výrustky.Je to pes s normálně převyslými pysky, něco jako Mastif.
Nevíte co by to mohlo být a nemáte s tím zkušenost?
Děkuji
Jen můj názor. Paraziti, kdy byl pes naposledy odčerven? Co má za stravu? Je na to vodička, která nepomůže na dlouho. Musí jí dát veterinář.
doplněno 16.02.12 11:28:Prohlédněte pejska celého, zda se mu pupínek, nebo boulička neudělal i někde jinde? Pro informaci pro veterináře.
Myslíte jako že ty růžové bouličky jsou nějáká zvířata čouhající z něho? Nebo následky jejich působení? Nenapadá mě žádný parazit co by to mohl způsobovat. Odčervovaný je pravidelně a žere granule. Je převážnou část dne venku, ale je mráz to snad parazité ani nejsou ne?
Děkuju za typ s prohlídnutímm to mě nenapadlo. Přidávám foto ještě jedno ono to jde takhle to jsem nevěděla.
U zvířat, nikdy člověk neví, co venku může sníst.
Pupínky se neudělají hned, to mohl pes, něco sníst, třeba před 14 ti dny.
Bakterie, které pes sežral venku, se v těle mohla aktivovat, to mohou být následky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.