Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemoci potkanů

Od: pistaci01* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den .. ráda bych se zeptala mám potkana je tepr asi 1 měsíc starý . Z ničeho nic se mu udělali takové stroupky na uších po okrajích a i vevnitř .. má i na ocásků sem tam jeden stropuk byla sem u veterináře a ten mi řekl , že má neštovice ale příjde mi to velice divné .. připadá mi to jako svrab skor vše na to odpovídá neím .. může mít i ty neštovice prosím odpovězte jak se to dá všechno léčit děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Spousta nemocí potkanů je popsána zde:
bebecha.wz.cz/...
Celé forum o nemocech je zde:
potkani-forum.keep.cz/...

kačka
hodnocení

0x
Mám 3 letého potkana, první půl rok měl po celém těle stroupky, později i vykousané chloupky až na kůži ... veterinář to hodil na neštovice a když jsem se ptala i ve zverimexu, poradily mi změnit podestýlku. byl alergik na piliny ... možná máte stejný problém ... změňte podestýlku ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]