Nejste přihlášen/a.
Rád bych věděl, jak se mám zachovat, když mi sousedovi psi chodí pravidelně srát na rohožku a jelikož jsou to hrozný prasata (ti sousedi) a není s nimi rozumná řeč, jak se zachovat, aby jejich miláčkové přstali srát na mé rohožce a zároveň jsem z nich nebyl nucen udělat nedělní oběd! Ti psi za to nemůžou, to je mi jasný, ale co dělat, když páníček je prase? Díky za radu.
nazdárek,tvůj nápad s pepřem je sice standartní,ale myslím že jinak vcelku na nic moje fena (na obrázku) pepř olíže a ahoj...já myslím že účinější řešení je si půjčit od někoho ohradník na koně nebo krávy - pás z ohradníku našít na koberec a ten dát před ty dveře. To by v tom byl čert aby se tam pes vykadil! Dvakrát na to šlápne a pak se tomu obloukem vyhne to doslova garantuju. fibi
My jsme kdysi měli taky prasátko souseda, nechal psa vykadit se v chodbě paneláku. Sousedka to nesnesla a tak si navlékla na ruku sáček, chytila to, hodila jim to do schránky. To bych mohla doporučit
Nebo další lidské prase u nás bydlelo tři roky zpátky. Tehdá nekálel pes, ale přímo ono sousedské prase. Pokálelo nám chodbu, prostor pod střechou paneláku a taky chodík. Nejeden člověk ho viděl při činu. Na počítači jsem mu ohledně toho něco anonymě napsala a vhodila do schránky. Než se loni vystěhovalo, už to neudělalo.
Odstraňte rohožku, zřejmě se jim líbí, nebo jsou psi na vás naštvaní. Sraní na tvrdém bude pro ně míň pohodlné, třeba si vyberou jinou rohožku jiného bytu.
Rohožku si raději kupte novou, protože ten zápach z ní už asi nedostanete, a tu novou si nedávejte před dveře na chodbu, ale až za ně, do bytu. A to s hovínkama v botách bych nezkoušela, protože když je soused někdy opravdu vidlák, tak by na vás podal žalobu a vy byste mu musel kupovat boty nové.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.