Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muj soused je prase

Od: maxnailbomb* odpovědí: 19 změna:

Rád bych věděl, jak se mám zachovat, když mi sousedovi psi chodí pravidelně srát na rohožku a jelikož jsou to hrozný prasata (ti sousedi) a není s nimi rozumná řeč, jak se zachovat, aby jejich miláčkové přstali srát na mé rohožce a zároveň jsem z nich nebyl nucen udělat nedělní oběd! Ti psi za to nemůžou, to je mi jasný, ale co dělat, když páníček je prase? Díky za radu.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nasypte jim na rohožku pepř,velice účinná metoda,a máte klid*tuc*

maxnailbomb*
hodnocení

jj, díky. vím, že pepř a třeba i různé typy desinfekce pejskové vnímají velmi citlivě. :)

nazdárek,tvůj nápad s pepřem je sice standartní,ale myslím že jinak vcelku na nic moje fena (na obrázku) pepř olíže a ahoj...já myslím že účinější řešení je si půjčit od někoho ohradník na koně nebo krávy - pás z ohradníku našít na koberec a ten dát před ty dveře. To by v tom byl čert aby se tam pes vykadil! Dvakrát na to šlápne a pak se tomu obloukem vyhne to doslova garantuju. fibi

buss
hodnocení

3x

Dejte mu tu posranou rohožku před jeho dveře.

des*

Jak za to psi nemůžou,serou tam oni nebo páníček?Pokud on,oplatil bych mu to.

maxnailbomb*
hodnocení

Jooo, tohle je vážně dobrýý. budu na to pamatovat. Dík.

sebod*

Já jsem vždy pro mírné, bezkontaktní řešení *placni*. Takže - má pan soused auto? Pak bych tu pokakanou rohožku vzala a jako omylem by mi spadla na přední sklo *smich*. Možná po pár takových pádech by se páníček nad sebou zamyslel...*ee*

maxnailbomb*
hodnocení

To bude čumět... asi nejúčinnější, aby zjistil, že má uklízet.*smich*

hodnocení

3x

Můj táta to řešil tak, že sousedům 2x řekl a pak jim to nadělení nasypal do bot. Také 2x. A byl pokoj!:D

borax*

Tak to je přesně to co funguje. Do bot! To musí být pocit! Popřípadě rozmáznout po dveřích.

soina*
hodnocení

1x

My jsme kdysi měli taky prasátko souseda, nechal psa vykadit se v chodbě paneláku. Sousedka to nesnesla a tak si navlékla na ruku sáček, chytila to, hodila jim to do schránky. To bych mohla doporučit *smich*

doplněno 20.02.12 19:47:

Nebo další lidské prase u nás bydlelo tři roky zpátky. Tehdá nekálel pes, ale přímo ono sousedské prase. Pokálelo nám chodbu, prostor pod střechou paneláku a taky chodík. Nejeden člověk ho viděl při činu. Na počítači jsem mu ohledně toho něco anonymě napsala a vhodila do schránky. Než se loni vystěhovalo, už to neudělalo.

ladinpraha*
20.02.12 23:02
hodnocení

1x

.

Muj soused je prase

ewa*
hodnocení

0x

Odstraňte rohožku, zřejmě se jim líbí, nebo jsou psi na vás naštvaní. Sraní na tvrdém bude pro ně míň pohodlné, třeba si vyberou jinou rohožku jiného bytu.

maxnailbomb*
hodnocení

nikdy jsem jim těm psům neudělal nic zlého...Díky za radu tobě i ostatním... Budu zvažovat některá doporučení zde publikovaná. Psy mám docela rád, nikoliv však jejich pány!

sisinka*
hodnocení

0x

Sama jsem majitelka psu,a toto ale fakt nechapu.Je to vina toho majitele ze neohlida sve psy kam delaji potrebu.Takze asi bych vzala rohozku a nadilku bych pokazde presypala na rohozku majitele tech pejsku.

A nebo bych za dvermi odstranila svou rohozku uplne,a bylo by vyreseno.

mrnousek*
hodnocení

0x

Rohožku si raději kupte novou, protože ten zápach z ní už asi nedostanete, a tu novou si nedávejte před dveře na chodbu, ale až za ně, do bytu. A to s hovínkama v botách bych nezkoušela, protože když je soused někdy opravdu vidlák, tak by na vás podal žalobu a vy byste mu musel kupovat boty nové.

susenka*

mrnousek - Ale to je stejný i s tou rohožkou. To by mu ten soused taky musel koupit novou, kdyby mu musel koupit nové boty.

mrnousek*

Hmm, to je taky pravda..

hodnocení

0x

Pokakanou rohožku připlácnout na jejich dveře a ještě trochu rozmazat!*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]