Nejste přihlášen/a.
Už poslední dva dny pozoruji, že moje andulka má špičku horního patra zobáku zasunutou ve spodním. Vypadá to, jak kdyby měl to spodní patro vyhozený z pantu.. nepříjde mi, že by měl přerostlí zobák. Ale vypada to fakt strašidelně, co mam dělat? prosím poraďte mi
ještě jsemchtěl říct ,že jsou důležité dávat větvičky z lísky, dávám i z břízi,vrby to si zobák obrušuji sami
Sepiovou kost ma, sice je pravda, ze uz dva roky, asi mu poridim novou. a az zacnou ruct zeleny vetvicky, tak mu tam nejakou dam. Ale divala jsem se, a on tak ten zobak ma jen nekdy..jako ze tak vysunutou, jenkdy ho ma uplne normalne. Jako fakt me to celkem polekalo. dekuji za radu.
můžete dávat i ted v zimě nemusíte čekat až se zazalená, taky jsem dával větvičku smrku ozobávaji to jehličí,ale taky pozor , aby nebylo jedovatáz tisu.
Muze byt i z jehlicnateho stromu? tak to je paradni, nejakou mu tam soupnu, dekuji za radu. A taky sem se chtela zeptat, jestli je mozny aby andulka mela mrtvicku? znama rikala, ze to muze mit i z toho. a taky jestli je mozny ze maji andulky neco jako zimni spanek, protoze ta nase andulka porad jen spi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.