Nejste přihlášen/a.
Nespí a dělá bor..L.
doplněno 05.02.12 14:56:Spí vedne.Vím to,máme ho.Na noc musí na chodbu.
doplněno 05.02.12 15:16: Asi mu budu muset přečíst ten odkaz www.elliska.estranky.cz/clanky/cisla-v-zivote-morcete.html protože to nedodržuje,klacek jeden.Morče pokud nemá hlad, nebo nepije tak samo že spí.
doplněno 06.02.12 15:56:Holky mají tři morčata, večer v osm jdou spát a morčata chrápou až do osmi, někdy i devíti hodin ráno. V noci se jen někdy některé vzbudí, většinou proto že musí na hromádku.
Tak to mohu potvrdit..Morčata spí , ale nesmí být rušeny..Musí být fakt umístěné na místě, kdy mají i klid a možnost nerušeného spánku..
Tak to je dost rozdíl od křečka,možná že jen nemá s kým pokecat.je to jak lidi,hodní a zlí.Myslím.Jinak už jsem mu začal číst co má dělat,snad se polepší.
Naše morčice jsou aktivní přes noc a tak se často nevyspím (hlavně říji často probdím). Morčátko bude buď papat, pít, skotačit nebo se povalovat. Málo které morčátko v noci spí, nemá proč, většinu času proleželo přes den. Taky skoro nezavírají očička. Nejvíce je to zřetelné pokud máte dvě a více - to pak neexistují klidné noci. Ale já jsem ráda, mám starou a nemocnou morčici a tak jsem ráda, když jí slyším. Aspoň vím, že je na živu a šťastná. A některá morčátka v noci zpívají ( odjaji.wz.cz/...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.