Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze nakryt fenku jejím otcem?

Od: 1978janek odpovědí: 20 změna:

Dobry den,chtel jsem se zeptat jestli se da nakryt fenka svym otcem?Dostal jsem od kamaradky fenku civavy,kterou dostala za kryti,takze moje kamaradky ma jejiho otce.Nyni chodíme spolu na vychazky a take se dost navstevujeme.Chtel jsem se zeptat jestli by se mohli narodit zdegenerovana stenatka pokud by pejsek fenku nakryl?Nyni je jeste mala,ale bojim se ,ze to neuhlidame.:( Take jsem slysel o nejake antikoncepci pro psy? Muze me tady nekdo poradit? dekuji

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

na chov by to nebylo ale v prirode se to stava. lepsi je se dane situaci vyhnout protoze nevite jak blizke byly jeste pred tim pribuzenske vztahy u predku. stenata by nemusela byt zdegenerovana na prvni pohled, ale mohla by mit nejakou obecnou vadu, ktera vypluje v prubehu zivota - srdce, nemoc atd.

hop®
hodnocení

3x

Ano lze, bohužel štěndové tím mohou být poznamenaní. Křížení a smilstvo v přímé linii se velmi nedoporučuje, ani u lidí, ani u pejsků. Vzniká velmi dobrý předpoklad dědění a rozvíjení vrozených vad...

Zkuste to raději velmi dobře ohlídat...

martinaa*
hodnocení

1x

Já bych to rozhodně nedělala, už jen z vlastního přesvědčení. Něco jiného je potkan, kde je to relativně fuk, a něco jiného pes.

A přece nechcete do svého miláčka rvát nějaké hormony? Pokud nechcete štěňátka, pouvažujte nad kastrací. Buď fenky nebo psa. Nejsem příznivcem, ale lepší, než mít náhle doma kupu štěňat, co mohou být degenerována, a ještě je nemít kam udat.

U myšáků to není vůbec fuk, tedy pokud nebudou jako krmení... *stop*

martinaa*

Tož já je měla jako krmení*hi*

hop®

Krmení pro psy?! *sok*:-P*smich*

martinaa*

*smich* To by bylo hooodně levné:)

Krmení pro mazlíka:)

Lze nakryt fenku jejím otcem?

Taková beznohá a bezpáteřní potvora... a krmit ji tak rozkošnými šmudlátky :/

Lze nakryt fenku jejím otcem? #2
martinaa*

Hadi ale mají páteř:D A dokáže Vás nádherně láskyplně ovinout:D

Souhlasím s Hangarem. Před lety jsme měli 2 x za sebou doma laboratorního potkánka /pokaždé to byl Honza/ a je to opravdu zvířátko milé, hezké, chytré, prostě měli jsme naše Honzy moc rádi. I když Martinin haďas má pěkný kabátek, nedovedu si představit, že bych bezbranného potkánka takové potvoře zaživa předložila k snídani.

Hadů se neštítím, klidně ho vezmu do ruky, ale kvůli té živé potravě je prostě nemám ráda. Jo, kdyby tak žrali třeba seno, nebo brambory s mlíkem, to by mi pak nevadili!*smich*Ale takhle?*cert* Jaga.

Jůůů, ten je nádherný! Taky jsem si vždycky přála hadouška, ale bylo mi to zakázáno :(. Ale na gymplu jsme měli hady, to bylo krásné. Sice jen takové malé užovečky, ale i tak. Hadi jsou krásní!

martinaa*

Však až budete bydlet ve svém, můžete mít háďat, kolik chcete:) Ale pokud to zakázal manžel (nevím Váš věk), tak to asi neklapne:D

Manžel ještě né. Dřív to byli rodiče, teď spolubydlící, která hady nesnáší :D. Jsem studentka, takže stále doufám, že jednou... :)

hodnocení

1x

Tohle je výzva k zoofilii. Patrně jste měl na mysli jejího otce, ne svého.;)

hop®

Nene, ...fenka svým otcem. Tedy jejím, nikoli mým...;)

katerina77*
hodnocení

0x

Kdyz se budete snazit, tak to uhlidate, fenka hara dvakrat do roka, takze to zas takovy problem neni, proste v tu dobu bude na voditku a vychazky se psim kamaradem vynechate. Antikoncepce, kterou zminujete, existuje, je to implantat pro psy samce, funkcni pul roku. Ale i tak budete muset fenu hlidat, ostatni psi imunni nebudou :) No a dalsi varianta je nechat casem fenecku kastrovat, az dospeje, do te doby ale taky zase hlidat.

polinek*

fenka hárá sice delší dobu,ale nepřipustí k sobě ženicha,když není nato přopravena. Začne dávat ocásek na bok a trvá to cca max.týden kdy toho ženicha chce. Přece by jste nepřipustil ,aby ji pokryl její otec! Já jsem měla párek a jde to jen chtít.

hodnocení

0x

Štěnátka budou třeba bez nožičky apod. Budou nějak postižená. Jestli chcete mít pěkné štěňátka, tak to nedělejte.

1978janek
hodnocení

Diky vsem za odpovedi,fenku necham vykastrovat jak na to bude mit vek.Jinak bych urcite umyslne ji nakryt nenechal.

hodnocení

0x

nevim,ale u kraliku se to zamerne nekdy delalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]