Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám 6ti týdenní bíglata (novým páníčkům je chci dát až v 8mi týdnech takže jsou porád u nás a u maminky). Máme je v kotelně kde se topí (kolem 15 stupňů tam mají určitě plus pelíšek u trubek s teplou vodou) V té kotelně mají ve dveřích udělanou díru s hadrem aby mohli chodit dovnitř a ven jak chtějí..což se naučili a dělají to Moje otázka zní jak při těch mrazech..v kotelně není problém,ale když si sami chodí ven..neměla bych taková mrňata oblíkat? Nebo poznají až jim bude zima nebo kdyby zima byla opravdu moc velká a ven sami nepůjdou? Co myslíte? Když bylo kolem 0 nebo o až -8 tak si chodili ven v pohodě..ani mi nepřišlo že je jim zima..nicméně mrazy kolem -30 nejsem si moc jistá..
obrázek..
Štěňátka jsou nádherná, děkuji za obrázek. Když jsou štěňátka zvyklá chodit ven vchodem, tak se i vrátí zpátky k mamince. Mají nádherný kožíšek, nic jim nedávejte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.