Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes běhá za fenkami

Od: magnosolva* odpovědí: 8 změna:

Co s pejskem,když neustále utíká za fenkami.Kastrace se mi zdá moc "krutá".

Díky

doplněno 29.01.12 22:17:

Kousek od domu máme fenky,které se občas hárají.Máme velký dvůr i zahradu.pes není zvyklý na zavírání.Proběhne i když nedám pozor a otevřu dveře.Podhrabává se i pod vraty. Skáče i po oknech,což ještě nikdy nedělal. Stojí i u vrat a "naříká".

doplněno 30.01.12 14:24:

Psi,máme dva,u nás mají volnost,přes den i noc jsou v kuchyni.Ve dne si odcházejí,kdy chtějí ven.Pokud nejsme doma,jsou na dvoře.Pejsek je kříženec kokršpaněla,nejspíše s jezevčíkem.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

katerina77*
hodnocení

1x

Nerikate v jake situaci a jak utika. Obecne se da rict jedine, ze resenim je poradny plot, voditko a hlavne vycvik a hodne fyzicke aktivity. Jestli jen tak utika ze zahrady, taky to nemusi byt kvuli fenam, ale proto, ze se nudi.

katerina77*
hodnocení

1x

Byla bych pro to zabezpecit plot tak aby nemohl utikat a davat pozor pri otvirani vratek. To cviceni co jsem zminovala plati i tak, unaveny pes nema tolik naladu utikat :) Jinak se ale tezko odhaduje, jestli kastrace opravdu pomuze, z utikani uz muze byt zvyk a muze se na nem podilet i nuda. Mozna by byla resenim chemicka kastrace, jedna se o implantat na pul roku, ktery ma ucinky stejne jako kastrace, ale jen docasne, takze se da dobre otestovat jestli by nevratny zakrok pomohl.

hodnocení

0x

Za háravkou uteče i pes, který nemůže chodit. Příroda stále ještě funguje. A čím menší pes, tím větší sexuální maniak.:D Právě proto vymysleli jojo vodítka.

doplněno 30.01.12 13:10:

S tím vodítkem jsem vedle jak ta jedle. Nevím, na co jsem myslela, že mi nedošlo, že je na dvoře.*hi* Omlouvám se.

hodnocení

0x

Má pes venkovní zateplenou boudu? Co je to za psa, rasa? Nebylo by pro něj řešení, jak začne vyvádět a naříkat, ho zavřít a nechat v jeho výběhu? Občas ho pustit přes den proběhnout a zpět. Je to určitě lepší než kastrace.

doplněno 30.01.12 00:23:

Hárání trvá jen chvilku.

Hárání sice trvá chvilku, ale fenek je moc a ještě více. Vlastně v průběhu roku není pár dnů pohromadě, kdy by nějaká nebo jiná nehárala.*sok*

polinek*

hárání netrvá chvilku jen uhlídat ty její chtivé dajné dny.

fran
hodnocení

0x

V době hárání sousedek zabezpečit psa. V nejhorším i uvázat. Příroda je mocná čarodějka, psovi poplete hlavu dokonale, znám.. Nad celý dvůr natáhnout třeba do velké výšky drát a pokud nejsou překážky, psa uvázat na vodítko s okem na tom drátě, aby všude podél mohl, ale nikoli ze dvora. Jezevčík (i částečný) bude vynalézavý v útěcích ...

Na kastraci zapomeňte. Pes není kocour, a i tak...týrání zvířat?

figurek*
hodnocení

0x

pes se za hárající fenkou nezadržitelně prohrabe i přes podezdívku pod plotem. Jako tuhle u našeho souseda. Představte si tu situaci, kdy výstavní ometálovaná zlatá retrívka si užívá se střapatým vesnickým podvraťákem a do toho si přes plot nadávají dva chlapi. *bum**ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]