Dobrý den,potřebuji poradit,můj králík je plešatý,nejen na hlavě,ale i na krku až k hrudi,nevím čím to je.Ale normální mi to nepřijde,stalo se mu to už před dvěmi měsíci,ale pak zase zarostl.Není to nějaká vážná nemoc,mám malé dítě,nechci ho nějak ohrozit.Děkuji a berte to prosím vážně,protože u některých dotazů a odpovědí jsem se málem počůrala smíchy : ) viz. vlk na procházce a jestli má králíček rád vodu : )
Zkus se podívat na tyto stránky: kralik-zakrsly.estranky.c/... Případně by bylo vhodné se obrátit na odborníka veterináře.
velili
Děkuji za odkaz,ale bohužel se objevuje text na textu,není to čitelné,na internetu jsem četla článek o nemocích králíka,ale takovéto línání tam nebylo.A když ano jednalo se o vážnou nemoc,psali tam,že průběh nemoci je dost rychlý,ale to už by byl po dvou měsících mrtvý,takže to asi nebude ono.Nevím,nemůže to být stravou? Poslední dobou nedostával seno,jen zrní a zeleninu,ovoce,neumyté .Jako podestýlku má hobliny a do rohů sypu kočkolit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.