Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme kočku( holka) a ona byla zvyklá chdit přes den ven se proběhnout. Většinou tam byla stejně jenom asi 2 hodiny a pak se vrátila domů. Ale teď ji máme po kastraci a má vyholené celé bríško a já nevím jestli ji mám pustit ven do toho mrazu. Nemňouká za oknem nic, ale je mi líto ji to zase nenabídnout když máme vekou zahradu. Ale zase si říkám jestli ji třeba nějak nenastydnou nějaký ty močový cesty nebo tak? Co myslíte?
PS: Neni možnost ji pustit jen třeba na 15 minut, protože je zahrada rozlehlá a navíc má kočička svoje cestičky i k sousedům.
Děkuju
Urcite bych ji nechala doma, dokud se jizva nezahoji, to je takovych 14dni. U kratkosrstych kocek dorusta srst velmi rychle, za mesic od kastrace uz tam bude mit kratke chloupky a za dva mesice brisko zarostle. Cena kastrace je ruzna, podle pouzite narkozy, siciho materialu, provedeni operace. Ve velkych mestech a na klinikach je zakrok drazsi. Ja jsem posledni kastraci platila asi 1700Kc, vcetne kontroly a antibiotik.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.