Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám doma 4 měsíčního samce a dneska jsem dovezla samičku k němu. Udajně teda podle chovatelky je to samička. Jsou odděleni mříží a u samečka jsem zpozorovala, že vrčí a u toho jako by přešlapuje. Myslíte, že ji namlouvá a nebo spíš se chce porvat? Předem děkuji
Ahoj, něco ze stránek morčat:
PŘEŠLAPOVÁNÍ Tento spůsob chování často doprovází hrozbu.Ale také:
RUMBA Těmito pohyby podobnými tanci se sameček dvoří samičce.Blíží se k partnerceJen tak přešlapuje, nebo jakoby "tancuje"?
no chodí pořád u te mrize pomalu, pak zavrzi a pritom se houpe, ale spíš mi to přijde že tancuje. Jinak pořád se chce k ní dostat a pořád si brumlá a povídá a nehne se od mříže. Na tu samičku jsem se dívala, ale z rozpoznání pohlaví jsem jelen. jednou jsem k němu zkoušela dát samce a to cvakali zubama. Tady mi přijde, že je spokojený.
Temer urcite namlouva. Nase morcatka se jakoby protahla do delky, pomalu chodila a vrcela, takovy dunivy zvuk. Kdyz hrozi, tak cvaka zuby, jak pisete, tohle je na dobre ceste ![]()
tak snad to bude oka. minule jsme toho samečka museli dat hned pryč. Proto jsme se rozhodli o společnosti dámy. Jen mě trošku zarazilo, že slečna ani nevěděla stoprocentně jeslti je to samička.
Dobrý den. Řekla bych, že se snaží zalíbit se samičce a namlouvat si jí. Mrkněte sem a posuďte sama jeho chování:
odjaji.wz.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.