Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám doma 4 měsíčního samce a dneska jsem dovezla samičku k němu. Udajně teda podle chovatelky je to samička. Jsou odděleni mříží a u samečka jsem zpozorovala, že vrčí a u toho jako by přešlapuje. Myslíte, že ji namlouvá a nebo spíš se chce porvat? Předem děkuji
Ahoj, něco ze stránek morčat:
PŘEŠLAPOVÁNÍ Tento spůsob chování často doprovází hrozbu.Ale také:
RUMBA Těmito pohyby podobnými tanci se sameček dvoří samičce.Blíží se k partnerceJen tak přešlapuje, nebo jakoby "tancuje"?
no chodí pořád u te mrize pomalu, pak zavrzi a pritom se houpe, ale spíš mi to přijde že tancuje. Jinak pořád se chce k ní dostat a pořád si brumlá a povídá a nehne se od mříže. Na tu samičku jsem se dívala, ale z rozpoznání pohlaví jsem jelen. jednou jsem k němu zkoušela dát samce a to cvakali zubama. Tady mi přijde, že je spokojený.
Temer urcite namlouva. Nase morcatka se jakoby protahla do delky, pomalu chodila a vrcela, takovy dunivy zvuk. Kdyz hrozi, tak cvaka zuby, jak pisete, tohle je na dobre ceste
tak snad to bude oka. minule jsme toho samečka museli dat hned pryč. Proto jsme se rozhodli o společnosti dámy. Jen mě trošku zarazilo, že slečna ani nevěděla stoprocentně jeslti je to samička.
Dobrý den. Řekla bych, že se snaží zalíbit se samičce a namlouvat si jí. Mrkněte sem a posuďte sama jeho chování:
odjaji.wz.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.