Nejste přihlášen/a.
Zjistila jsem že mám alergii na psí chlupy.Co mám dělat? pořídily jsme si pejska a já to zjistila až doma. Mám ho doma 3 dny . myslíte že by si ho původní majitel vzal zpět?
Co je to za druh pejska? Venkovní, domácí, může spát venku? Kolik stál? Máte volat hned majiteli, když nic jiného, má možnost říct o vás dalšímu zájemnci o psa, že ho máte vy. Nečekejte na nic, pro pejska je to také stresující, stěhování zase jinam.
No a proc se nezeptate primo puvodniho majitele!Jen tak pro zajimavost,jsem taky alergik na psi chlupy a jine a astmatik,delalo mi to chvili problemy,brala jsem leky a ted bez problemu a to se mnou jorksirka spi.
Zkuste ze zdravotních důvodů štěňátko vrátit původnímu majiteli, nabídněte mu třeba, aby Vám nevracel celou částku, ale třeba jen polovinu. ˇUtulek pro štěňátko je tím nejposlednějším a velice smutným řešením, zvláště v době, kdy se mu otvírá svět a ono si hledá svou rodinu.
To jsi o své alergii nevěděla dřív? To snad není možné, máš pejska 3 dny a najednou je tu alergie. Když si člověk bere pejsátko, musí uvažovat o všech pro i proti a myslím si, že ta alergie se už u Tebe musela projevit někdy v minulosti. Ne najednou během 3 dnů.
Není za tím něco jiného /nepořádek, loužičky, kousání věcí, noční pláč pejska/? Jaga.
Dobry vecer, my si vzali pejska a meli sjme doam jeste jednoho a ten ho kousal nevedeli jsme co delat tak jsme to vyrizovali s puvodni chovatelkou a ta rikala, ze zkusi nekde jinde rozhodit sitea bylo to dokonce az po mesici, no jde taky o to co je to za pejska...a taky jaka bude ta majitelka...kdyz to bude nejaka furie, tak nemate moc sanci, ael vetsinou takovi lide byvaji vstricni...jinak zkuste zajit na alergologii nebo celkove k lekari, myslim ze existuji i nejake Antihistaminika (nevim jestli je to dobre napsano) na potlaceni te alergie...zkuste to s tim lekarem, ale nejdriv bych asi o tom uvedomila tu puvodni majitelku jinak preji ZLOMTE VAZ a HODNĚ ŠTĚSTI!
jinak moc vas chapu, ja jsem myslela, ze se zblaznim kdyz jsme toho maleho kuliska, do ktereho jsem se zamilovala, meli dat pryc... no nakonec to teda dobre dopadlo, doufam ze i u vas to dobre dopadne...
Tahle alergie (vlastně jako každá) je hodně nešťastná záležitost. Doporučuji v první řadě kontaktovat právě původního majitele, pejsek po 3 dnech ještě neodvykl a majitel asi také ne.
Jen mě zaráží jedna věc - než si moji rodiče domů pořídili vlastního psa, tahal jsem v dětství domů různé nalezence, kteří u nás bydleli den až několik týdnů, než se našel původní nešťastný majitel. Mimoto kvůli mně rodiče vyhledávali inzeráty, kde lidé hledali hlídání psa v době dovolených - tedy o mých hlavních prázdninách. Bylo tím velmi fundovaně ověřeno, že nikdo z rodiny podobnou alergií netrpí. Nikdy jste neměli půjčeného pejska přes noc, nebo někomu na hlídání?
Co nejdříve je pozdě, volejte IHNED! Původní majitel pejska, může mít už štěňátka pryč, nový inzerát dávat nebude.
Také nechápu,že by si pejska pořídil někdo,kdo by psy nikdy nepohladil,nepomazlil se s nima,A když jo,tak by o své alergii už asi věděl,když je silná a projevila se hned od příchodu štěnátka domů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.