Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aptus Apto-Flex - je vhodný pro čivavu?

Od: soina* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, zajímalo by mne zda je přípravek Aptus Apto-Flex VET sirup 500ml vhodný pro alergickou čivavu vážící cca 2 kg? Má problémy s kolenními čéškami a nechci, aby šla hned na operaci, je mladá (dva a půl roku).

Moc děkuji za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kajalinek*
hodnocení

2x

dobrý den , kamarádka která má také čivavu mi doporučila tento sirup pro mého pejska a to francouzského bildočka , na vánoce přestal chodit na zadní nohu ,z ničeho nic.Riskli jsme to a po dvou dávkách začal chodit a ted to užívá 14 dní a lítá jako splašený.4etla jsem na tento sirup dobré reference ta cena za to stojí nashle kája

kajalinek*
hodnocení

0x

dobrý den , kamarádka která má také čivavu mi doporučila tento sirup pro mého pejska a to francouzského buldočka 7let, na vánoce přestal chodit na zadní nohu ,z ničeho nic.Riskli jsme to a po dvou dávkách začal chodit a ted to užívá 14 dní a lítá jako splašený.četla jsem na tento sirup dobré reference ta cena za to stojí kája

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]