Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prepravka pro potkana

Od: vikacka* odpovědí: 9 změna:
Ahojky,uz zase mam dalsi dotaz-.Jedeme na dovolenou na týden a já bych chtěla vzít
svojí
potkanicku sebou.Mám už vybraných pár přepravek ale pořád nevím která je ta
nejlepší.a ten dotaz je:Jaké jsou ideální rozměry přepravky pro dospělého
potkana (popr.nejaky odkaz na konkretni prepravku ktera se vam osvecila)?Předem díky za odpověď

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
vikacka*
hodnocení

Díky ale nějak sem se tam nedohledala mojich požadavků.*nevi*

Tak pro ty pomalejší majitele hlodavců a drobných šelem: Nemůžeš chtít pedantickou informaci, pro právě tvýho potkana.Kdybys pročetla nabídku,našla bys řešení právě pro tvou potřebu i se specifikací.Přiložim ti ještě jednu adresu,tam to máš i s diskuzí a spokojeností chovatelů potkanů.

happyanimals.cz/...

Potkani sou teda vyřešený,pokuď chceš informaci o vhodnosti přepravek taky z hlediska jejich barvy,dostane se ti už jedovatostí otevřených. *ee*

vikacka*
hodnocení

Fajn-díky za mnoho rad ale ac si myslis jak sem blba a ty chytry,nachazim pouze stejne prepravky.I ten tvuj"originalni"odkaz ukazuje stejne prepravky ktere ja nechci.Vim,ze se snazis mi poradit ale nejsi skuseny chovatel potkanu-to poznam.Takze i tak diky za radu ale venuj se, prosim necemu,cemu vic rozumis!;)
Pokuď se považuješ za odborníka přes potkany,jsou tvý dotazy obdivuhodný.Pokud sem v obraze,začalas tu s andulkou,paks to brala přes psy a nakonec si,a neni to tak dlouho,skončila u potkana.Zamysli se nad tim,proč sou ty odkazy asi stejný.A navíc,vyjádření skutečných chovatelů těchto zvířat jsi zřejmě v odkazech jaksi přehlídla... *bzum*
vikacka*
hodnocení

Potkanum uz se venuju dlouho,ale v te dobe sem mela jeste andulku ktera byla nemocna takze sem chtela poradit.A meli jsme psa ten uz byl stary a umrel a tak sem hledala nekoho kdo by mel psa ke koupi.A vubec je moje vec co hledam jak hledam a proc hledam.Tohle to je server PORADTE ne HADEJTE SE!A jestli ses tak chytrej tak prece se prece nemusis zahazovat s tak hloupymi lidmi ne?!A tvoje nazory ani rady sem nevyhledavala a ani se jich neprosim lezes mi do **** sam!Nepotrebuju poradit od primitiva kterej sice poradi ale kdykoliv se mu to bude hodit tak to vpali jak nejboliestiveji muze.Di radit tem kteri maji zaludek na takovy voly-ja to teda nejsem!*stop**bum*

Přišlas pro radu,dostalo se ti jí mírou převelikou.Ty ale radu nehledáš,hledáš konflikt,nemáš-li na jeho vedení,poklesneš do urážek a vulgarit.Jak tu bylo nedávno konstatováno:Na světě je mnoho strašnejch havárií,ale nestrašnější je srážka s...vikackou *bzum*

výtka
Upozornění od sys al bunda 09. 08. 2007 22:56:14
Heslo dne: Nenechat se vytočit!
vikacka*
hodnocení

A od koho se mi dostalo prevelike diry rad-od tebe?*smich*to snad ne*smich**stop*
vikacka*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]