Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem si na své andulce všiml takové divné diry u zobaku ... vubec netusim co s tím mame delat. Poradil by ste mi nekdo prosím?... Díky za odpovedi
Už nemuzu pridat zadny obrazky, tak sem davam, odkaz kde jich je vic , na 2 jsem to i zakrouskoval... Nemyslim ani "dirky na dychani"ani to modré ozobí (coz znaci ze je to kluk , pokud vim). ale no reknu to takle ... Kolem zobáku je kůže a ona si jakoby stoupla a ted to vypada ze tam ma z obou stran diru a trci mu takova kuze ... dam sem odkaz snad to bude videt
Ano, sepiovou kost ma, i kdyz ji moc "nekouše"... Hledal sem na netu a vypada to na ptačí svrab asi (snad), ale na pohled to nevypada zrovna nejlepe ... popis zde tam si najdete ptaci svrab - myslim ze by to melo byt ono
No, rozhodně to vypadá všelijak, jen ne dobře. Být vámi, taky zajdu k veterináři. Neprošla andulka v nejbližší době nějakým velkým stresem? Neztratila partnera (to může být i oblíbený člověk!)?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.