Nejste přihlášen/a.
Dobrý den můžu se zeptat kryž tě štíple včela nebo vosa co vzápětí ušelat když máš na ně alergii a nemáš prášky ubřít nebo něco jináhu tak pora´Te prosím ihnet
doplněno 20.01.12 15:08:omlouvám se nák mi to ujelo ještě jednou když tě štípne vosa nebo včela co udělat když máš na ně alergii a nemáš léky umřít nebo něco jiného děkuji
Píchnutí vosou, nebo včelou, to se člověku umírat nechce i když je alergik. Vždy u sebe nosit cibulku, nemusí být velká. Když jdete do přírody, je lepší mít v kapse Dithiaden, prášky na alergii. Na dovolenou sebou vozím asi pět cibulek, velikosti vlašského ořechu. Dithiaden tablety, Berotec- spray, protože při bodnutí nejen vosou, včelou, ale i různé jedovaté brouci způsobují u alergiků silný otok, nemohu dýchat, stačí použít Berotec a je to první pomoc, než se dostanete k lékaři, kde vám píchne kalcium. Dithiaden i spray je na předpis. //////////// POZOR :V přírodě roste taková zelená rostlina a má žluté květy, používá se také na bradavice. Na této rostlině žije černý brouk, který je pro alergiky jedovatý. Chtěla jsem, tento plevel vytrhnout a brouk mě kousl do prstu, než jsme dojeli do nemocnice, tak jsem byla oteklá až na rameno, prsty ruky nešly ohnout. ///////////
doplněno 21.01.12 03:16:
U cibulky jsem zapomněla napsat, při první pomoci, ukousnout kus cibule, tím se dostat na šťávu s cibule a potírat šťávou. Nebojte se tlačit cibulkou na ránu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.