Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očkování kotatka - kolik stojí?

Od: wolfy odpovědí: 4 změna:

poradte mi prosím kolik stojí očkování kotatka?*ua*

pište na gepardik@centrum.cz*palec*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

0x

Každý vet to má jiné...mě stálo všechno asi 300,-

mrnousek*
hodnocení

0x

Hm, kolem těch 300 - 400 Kč.. Podle toho, jakou cenu si dá doktor.

setyma*
hodnocení

0x

Dobrý den, ono taky záleží, jestli už ko´tátko očkováno bylo a tohle je přeočkování a nebo první očkování. Jestli první tak záleží jakou si vyberete vakcínu, jestli trojkombinaci nebo čtyřkombinaci a je jich samozřejmě více, to by vám měl poradit veterinář. Někteří když vidí že majital netuší, tak dají to nejdražší co je ..a je hotovo. A ze začátku života je koťátko očkováno třikrát posobě než se najede na roční očkování. Pokud bude chodit koťátko i ven, tak nezapomeňte na odčervení a tak kolem půl roku nechat naočkovat vzteklinu, ta je na tři roky. Ale nenechte si ji dát dřív, je to velkej driják pro tak malé koťátko, tak je lepší počkat do půl roku.Pokud už je druhé nebo třetí očkování, mělo by se očkovat stejnou vakcínou jako to očkování předešlé. A ceny mají vetové opravdu velmi rozdílné. Mi dvou veterinářů za tutéž vakcínu platily, jednou 430 a u jiného 250,no a jelikož máme kočky čtyři , tak je to znát. No a pokud to bude koťátko na ven, tak by jste ho teď měla pouštět ven jen na vodítku a až bude vykastrované tak pouštět ven, teda hlavně u kočičiky. Ale kocourka taky, jinak se vám bude vracet domů dost servaný od jiných kocourů.Dneska je už běžnou praxí kastrovat koťátka od tří týdnů jejich věku, a mnoho chovatelů to tak dělá, aby měli jistotu že se na koťátkách nebudou odchovávat jedinci bez PP, protože těch je v útulcích , depozitářích a na ulicích víc než dost:(((A žádný vliv na jejich zdraví, ani močové ústrojí to nemá. A ti kastráti už nemají tolik zájmů courat se mimo zahradu, takže i pro jejich bezpečí je to mnohem lepší. Což platí samozřejmě i pro kočičky. No ale podle mě pouštět koťátko ven je jen a pouze hazard, takžá já toho nejsem zastánce. Koťátka která ven nejsou naučená, tak jim to rozhodně nechybí. A stačí jim doma trošku přispůsobit bydlení a můžou se mít královsky:))

hodnocení

0x

úplně nejlepší by bylo, ohlídnout se po vetovi ve svém okolí a jít se k němu s kotětem ukázat, s hovínkem v lahvičce. Vet kotě prohmatá, poslechne si je. A vy budete v klidu, že je vpořádku. A než tam půjdete, zavolejte mu a zeptejte se, kolik stojí očkování pro vaše kotě a řekněte mu stáříkotěte, případně jaká očkování už kotě má. A také se zeptejte na odčervení. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]