Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ryby a porod - dát rybu jinam?

Od: lendy* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den můžu se zeptat je mi 21 a mám poprví akvárium a mám těhotnou rybu mám ji dát zvláš´t? Až ta rybka porodí tak aby je ty jiný rybky nesežrali malý děkuji za informaci.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ach...bože...Nejsem akvarista, ale nešlo by něco dělat s tím českým jazykem? Tedy alespoň myslím, že se má jednat o ČJ..

bruk600*
hodnocení

3x

Jo a taky pár plovoucích rostlin, protože i matka je kanibal.

hodnocení

3x

Paví očko, je živorodka. Samička rodí většinou v noci. Máte v akváriu dost rostlin? Malé rybičky, většinou sežerou, velké ryby. Když nemáte v akváriu hodně ryb, tak většinou nějaké malé rybičky přežijí. Paví očka, jsme v akvárku nechávali, jako živou potravu, pro ostatní ryby. Když chcete zachránit malé narozené rybičky, můžete je odlovit zvlášť, do malého akvárka. Rychle rostou. Odkaz na Google:

aquapage.cz/...
doplněno 19.01.12 16:57:

Stačí, když se zachrání jedna,dvě rybičky, rychle se množí.
doplněno 21.01.12 17:32:

Vodní rostliny na hladině

Ryby a porod - dát rybu jinam?
lendy*
hodnocení

jste moc hodná děkuji

lendy*
hodnocení

o češtinu mi nejde ale ty malí

lendy*
hodnocení

Ano moc vám všem děkuju

jiri99*

Nebo ještě jednodušej odlov tu těhotnou do menšího, až porodí odlov ji nazpět a ty malé, až trošičku povyrostou vrátíš taky nazpět do akviša. A nebo ty rostlinky.. Nemusíš nikam nic odlovovat a akvárku to jen prospěje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]