Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho je králík po kastraci plodný?

Od: katted odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám cca 3-4 měsíčního Teddy samečka, čerstvě kastrovaného(dne 16.1.2012) a chtěla bych mu pořídit kamarádku. Jak dlouho mám počkat, aby se nestala nehoda a mě doma neběhaly malý teddíci? A ještě jeden dotaz - můžou být spolu v jedné kleci? Děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

0x

Klidně hned. Ano můžou být v jedné kleci.

katted
hodnocení

Četla jsem, že králík je po kastraci ještě několik týdnů plodný...akorád nevím jeslti ten můj stihl být plodný když jsou mu cca 4 měsíce.

susenka*
hodnocení

0x

Nevím jak je to u králíků, ale asi to bude podobné, tak morčata jsou plodná asi měsíc po kastraci. Takže radši počkejte ten měsíc a samičku mu pak kupte, uvidíte jestli se snesou. Jinak tady se na to můžete zeptat a poradí vám zkušení chovatelé: kralici.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]