Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes vs vyprazdnovani se doma

Od: jergita odpovědí: 3 změna:

Dobry den,mam 3 leteho maltezaka a poslednich par tydnu se mi obcas vykaka nebo vycura do postele,rikala jsem,si,ze to treba nevydrzel,ale predtim,kdyz to nevydrzel,tak to udelal u dveri na zahradu nebo na zem,ale nikdy ne do postele,kde semnou spi. Nekde jsem cetla,ze psi se nevyprazdni tam kde spi, nemam vysvetleni pro jeho chovani. A hlavne,poustim ho na zahradu hodne casto a vzdycky kdyz si rekne, udela to vzdycky kdyz nejsem doma,jako by to nemohl vydrzet,ale nikdy nejsem tak dlouho pryc a jinak se vyprazdnuje bez problemu venku, jeste bych to pochopila na zemi nebo u dveri,ale na posteli kde spi,jak kdyby to delal naschval. A vzdycky kdyz prijdu domu ,tak me vita jeste s vetsi radosti a kdyz mu to ukazu,tak vi,ze provedl neco co nemel..to by ste museli videt ten jeho vyraz...Premyslela jsem, jestli to neni nejakou zmenou,ale zadna zmena se nestala,je i vykastrovany,takze nejake dokazovani nadrazenosti nebo neco podobneho by to snad byt nemelo...vazne si s tim nevim rady. Dekuju za pripadne odpovedi..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Že by si vaši postýlku značkoval,jako jeho teritorium,tzn,že tam nikdo jiný krom něj a vás nesmí?:DMožné to bude...

Dobrý den. Já se domnívám, že pokud byl pes již naučený čistotě a najednou se začne v bytě vyprázdňovat, může se jednat o psychický nebo fyzický problém, který byste měla konzultovat s veterinářem.

kvik
hodnocení

0x

První ho dejte z postele. Vaše postel není záchod. Nechte ho v místě, kde nebude koberec a nebude vám vadit, že udělá svojí potřebu. Uvidíte, zda bude pokračovat. Když jdete z domu, zavřete všechny dveře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]