Nejste přihlášen/a.
Máme kočičku a nechali jsme ji vykastrovat( dnes jsme ji privezli). Dostala košilku síťovou, ale ona si jí pořad snaží sundat. Nevíme co s tím. Bojíme se aby si s tím neco neudelala. Nevíte jak ji to zakrýt? Děkuju
Jo jo, ty elasticke prubany jsou na nic, mne se z toho kocka vzdy dostala jeste cestou z veteriny. Bud plastovy krunyr na krk, ktery prodavaji na veterine, nebo vemte stare tricko a par tkalounu a usijte kocce kosilku. Vlastne je to obdelnik s otvory na nohy, ty nesmeji byt moc velke, jinak se z toho kocka dostane. Cast od prednich noh po krk doporucuju udelat dostatecne dlouhy u krku zavazovani s tunylkem, aby sel tkaloun stahnout, jinak opet hrozi, ze si kocka kosilku sunda.
Já jsem teda nikdy na kastrované kočce nic takového neměla. A že jich už pár bylo... Stehy si olízala a byl pokoj. Ani se nedivím, že si to sundává...
Přesně. Navíc, myslím, že košilku dá akorát veterinář, který nezná kočičí povahu. Kočku to akorát znervozňuje... Takže rovnou odmítnout a pár hodin mít kočku na očích, kdyby náhodou...
Dobrý den. Mám kočičku po kastraci šestý den. Za těch šest dní měla tři prubany, protože si je pořád kousala a trhala..Včera večer, když ho měla znova skoro roztržený jsme jí ho sundaly. Kočička je teď tedy bez prubanu, ránu si občas olízne, ale nějak si to netrhá ani si toho víc nevšímá. Navíc je to zase ta naše hravá číča a ne jako s prubanem..Jen tedy nevím, jestli zase mám s ní jet na veterinu, aby jí dali pruban a nebo jí můžu do pondělka nechat bez toho prubanu? Nevím, jestli ta jizva nemusí být překrytá..No prostě mám strach, aby si s tim nic neudělala, ale zatím to jen občas olízne,tak si myslím,že by k žádnému vykusování dojít nemuselo..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.