Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chov a prodej ryb

Od: ttachy® odpovědí: 7 změna:

Dobry den.

Chtel bych vedet jake povinnosti bych mel v pripade, ze bych choval a prodaval ryby. Na jake urady musim zajit (hygiena, veterina nebo podobne). Budu vdecny i pokud me nasmerujete kde hledat info. Stale nic nemuzu najit. Diky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x

dobrý den, píšete jaké povinnosti by jste měl? nevím jak to přesně myslíte, v jakém objemu - finančním chcete ryby produkovat, máte na mysli produkci akvarijních ryb? a jak píšete, že stále nemůžete nic najít, můžete mi napsat, kde stále hledáte?

hodnocení

0x

Pokud chcete chovat akvarijní rybičky na chov, tak žádné předpisy nejsou. Snad jen platit daně.

buss
hodnocení

0x

Napřed je třeba mít kde je chovat, rybník, líheň... Ale o tom by vám podal info rybářský svaz, ale určitě i ti chovatelé mají svůj spolek. Plemenářský zákon napoví.

hodnocení

Konkretne psruhy, koupit nasadu, vykrmit a pote prodej. Zajima me hlavne co je treba udelat, abych nemel nejake problemy z urady ,zda se to musi nekde nahlasit apod. Prece jenom je to urceno k jidlu, tak jestli bude nekdo hlidat kvalitu tech ryb atd.

ukulele*

ok, mohu poprosit, kde jste všude hledal? zajímalo by mne to. Pokud se týče chovu pstruhů ke konzumaci, tak bych se obrátil na ministerstvo zemědělství. tam jsou tabulky na všechno, hlavně se nenechte odbýt.

12.01.12 17:59
hodnocení

Google.

ukulele*

no jo google, musíme vědět kam mířit, já zadával třeba bambus při snaze koupit rostlinky bambusu, no a všude mi google nabízel bambusový nábytek, nebo bambusový výhonky. Napište mi na SZ odkud jste, třeba by se v tom dalo něco udělat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]