Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit pohlaví rozely

Od: zdenka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den :)

Dostali jsme asi před rokem údajnou samici rozely pestré. Teď by jsme jí chtěli sehnat kamaráda, ale chtěli by jsme opačné pohlaví. Ovšem netušíme, jestli je naše Jůlinka opravdu papouščí slečna. Přikládám i fotku. Četla jsem několik článků ohledně rozel kde byli popsány hlavní rysy pohlaví, ale nikdy to není 100% se mi zdá.

Jak zjistit pohlaví rozely

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zdenka*
hodnocení

Ještě přidávám fotku z boku :)

Jak zjistit pohlaví rozely #2

mrnousek*
hodnocení

0x

Jestli se nechá chytit do ruky, taky ji čapněte a roztáhněte jí křídlo. Pokud zespoda bude bílý proužek, tak je to slečna. Samečci tento znak po prvním přepeření ztrácí.

doplněno 09.01.12 21:01:

Takhle vypadá naše samička, zkuste porovnat tvary těla...

doplněno 09.01.12 21:03:

znova...

doplněno 09.01.12 21:04:

safriš ňák to nejde!

doplněno 09.01.12 21:05:

už mi to štve, furt mi padá net...

mrnousek*
hodnocení

0x

Ale podle tvaru hlavy, velikosti hnědého flíčku okolo očička a pestrosti barev to bude samička. :)

doplněno 09.01.12 21:07:

Tak to zkusim tady...

Jak zjistit pohlaví rozely #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]