Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o radu, doma mám 2.měsíčního zlatýho retrívra učíme se ven. Nemohu říct, že venku nečůrá a nekaká to ano ale pokaždé, když jdeme na ranní venčení kolem 5.hodiny tak než se stihnu obléknout tak se mi mezitím počůrá, nemáte prosím nějaký fígl aby pejsek vydržel než se obléknu? Neoblékám se ani 5.min. a jak vidí, že se oblékám pustí to. Jsem zoufalá.. děkuji za rady.
Dobrý večer,
když jsme si domů přinesli krysáčka, tak noční venčení měl na starost přítel a spal v teplákách a tričku. Jak slyšel, že se štěndo vzbudilo, tak vyskočil, psa vzal do náruče, hupsnul do bot a mazal ven. Třeba i třikrát za noc. Po měsíci se to naše zlato už naučilo spát celou noc a byl klid.
Zdraví Lucie
Vydrží. Celou noc se nám ani jednou nevyčůrá ani nevykaká jen, když slyším zakňučení jdu sním ven.. a mezi oblíkáním to už je..
doplněno 02.01.12 18:46:Celou noc spí v klidu do 5. někdy do 6. bez vzbuzení.
Důležité je, změnit dávky jídla pro pejska. Poslední jídlo by pejsek měl mít nejpozději v 16.00 hod. Nesmí to být jídlo suché, aby pejsek nemusel hodně pít. Poslední pití mu dávejte v 18.00 hod. Večerní procházka a už nic. Než si pejsek zvykne, že čůrá venku.
Další ještě jedna věc, co se dá dělat ráno. Nemáte doma ještě někoho jiného? Stačí, když si štěňátko vezme do náruče, než se obléknete a bude na něj mluvit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.