Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny případné čtenáře mé otázky... Potřebovala bych pomoci... Mám www stránky které protestují proti týrání, testování a kožešinovým výrobkům ze zvířat... Také jsou zdrojem odkazů na různé stanice a stránky - útulky, organizace a spolky. A já potřebuji, aby se na mé stránky podívalo více lidí, nejde tu vůbec o návštěvnost, ale o to, aby lidi otevřeli oči... Tady jsou mé stránky, můžete se podívat jestli vám stojím za pomoc... Já vás prosím jen o to, jestli nevíte o nějaké reklamě na internetu zdarma... Díky za odpovědi...
Malorin
PS: Mohli by jste si i na své stránky přidat mou ikonku...
Webů na inzerci zadarmiko je kopa, jen pohledat. Ale je tu jiná věc, jsi autorem těch textů? Dají se na intu najít vícekráte...
Nevím jak to myslíš... Každopádně na tom blogu píšu sama za sebe (Jen seznamy kosmetických firem jsem skopírovala, ale po domluvě s majitelkou tohoto blogu a s odkazem na autorku)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.