Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stop týrání zvířat - pomůžete mi?

Od: malorin* odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny případné čtenáře mé otázky... Potřebovala bych pomoci... Mám www stránky které protestují proti týrání, testování a kožešinovým výrobkům ze zvířat... Také jsou zdrojem odkazů na různé stanice a stránky - útulky, organizace a spolky. A já potřebuji, aby se na mé stránky podívalo více lidí, nejde tu vůbec o návštěvnost, ale o to, aby lidi otevřeli oči... Tady jsou mé stránky, můžete se podívat jestli vám stojím za pomoc... Já vás prosím jen o to, jestli nevíte o nějaké reklamě na internetu zdarma... Díky za odpovědi...

Malorin

PS: Mohli by jste si i na své stránky přidat mou ikonku...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

polulinapermanenta
hodnocení

0x

Opravte si hrubku, pak to vypadá, že ochrana zvířat je záležitostí negramotů.

malorin*
hodnocení

Prohlédla jsem si svou otázku, ale zřejmě se to upravit nedá... Doufám že mi odpustíte... ;)

buss
hodnocení

0x

Webů na inzerci zadarmiko je kopa, jen pohledat. Ale je tu jiná věc, jsi autorem těch textů? Dají se na intu najít vícekráte...

malorin*
hodnocení

Nevím jak to myslíš... Každopádně na tom blogu píšu sama za sebe (Jen seznamy kosmetických firem jsem skopírovala, ale po domluvě s majitelkou tohoto blogu a s odkazem na autorku)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]