Nejste přihlášen/a.
Máme pejska (štěnátko) je to středoasíjský pastevecký pes mamka ho dostala letos k narozeninám .Bydlíme v baračku ve vesnici u Mělníka .Z rodinnych duvodů se budem cca na jaře stěhovat do malého bytu kam náš pejskek Bad bohužel nemůže.Strašně nám to trhá srdce že ho budem muset dát pryč je to nadherný pes krásnějšího jsem nevíděla .Je mu 9 měsícu .Darujem ho ale jen do dobrých růkou a kdo by byl tak hodný a dal nám tu možnost občas ho vidět .Prosím napište ráda vám odpovím
Je jeden nepsaný zákon. Pejsek se nesmí darovat! Kdysi můj knírač Andy nakryl bílou špicku. Narodila se dvě štěňata a paní špicky trvala na tom, že jednomu štěněti musím najít rodinu já. Přišel za mnou asi desetiletý chlapec, že štěně chce. Dala jsem s maminkou řeč a ta dovolila. Chtěla jsem za štěně 5 kčs a maminka trvala na tom, že je musí dát ze svých úspor. Přinesl peníze v ulepené dlaničce a dostal štěně a nanuk k tomu. Ale byl to jeho majetek, o který se staral. Ale přišla škola a kluk musel do školy. Prodal ho za 5 Kčs dědečkovi, který mu nechal kupírovat ocásek a nechal ho ostříhat jako knírače. Byl sice hnědý, ale celý parádní knírač.:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.