Nejste přihlášen/a.
Je mi 13 a hledam brigadu v Nove Knine.Prosim pomozte mi.
Rubrika zvířata - takže venčit hafany? To ti tu asi nikdo nezprostředkuje, rozhoď tam u vás pár letáčků s telefonním číslem. Pokud myslíš doslova "pomáhat v domácnosti", tak dost možná něco seženeš, jestli působíš strašně moc seriózně a vyspěle, ale tam velký pozor, o koho půjde. Na první schůzky nikdy nejít sama, poprvé do domácnosti také ne - buď s někým dospělým nebo alespoň kamarádkou. A beztak nejlépe u někoho, koho znáte, ať tam po hodinách makání tě nevyhodí s nařčením, že jsi třeba něco ukradla. Oficiálně v tvém věku nepůjde nic, takže to nebudeš moct mít ani nějak ošetřené smlouvou. Hodně zdaru
Není zaměstnávání dětí trestné? Neměla bych psa pokud bych na venčení musela najímat brigádníka, na úklid domácnosti si také nebudu brát děcko co si ještě samo uklidit neumí. Užij si dětství, naděláš se v životě ještě dost.
Lidus-ja si umym ukidit pokoj a cely dum,myju nadobi,vysavam,vytiram,utiram prach,umim i trochu varit ale to mi moc nejdeotom umim stat postee at jsou velke,male,palanda nebo normalni
Tak jestli tedy jde o lásku ke psům, tak co zkusit zavolat nebo napsat do chovné stanice retrívrů v Sudovicích (1 km od Nového Knína), třeba by věděli o někom kdo potřebuje venčit psa o dovolené, nebo o babičce s horšícíma se nohama...o majiteli - ale moc slibné to asi není. Velkou náhodou by bydlel v téže ulici.
...ale pro začátek: vždy "se jít představit"před přijetím brigády, získané na vlastní pěst, s někým blízkým dospělým, jak už tu radili jiní.!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.