Nejste přihlášen/a.
Neni mozne, ze se nudi a takto vyzaduje Vasi pozornost? Nudici se, nevybite kocky rady startuji po nohou a skrabou, zakusuji se - a tim si hraji, zadaji o zajem, prochazku, hry...
doplněno 14.12.11 16:36:Prectete si toto rozmalka.webnode.cz/...
A toto hobby.idnes.cz/...
Jak píše martina, ona skutečně asi vyžaduje pozornost. Můj desetiletý kocour a ještě k tomu nekastrovaný - zvyklý doma i venku - také občas takto reaguje. Hlavně když sedí vedle mne, třeba snídám a jeho si nevšímám. Ale chce to se neleknout, protože on vlastně fakticky nekousne, jenom na sebe upozorňuje. A to má pořádné upíří špičáky. Někdy se i pokouší packou i s povytaženými drápky po mne šmátrat. Ale zase už jsem na to zvyklá a tak neucuknu a klidně jeho packu sundám. Kdybych se lekla a reagovala rychle, tak možná i zasekne. Zkuste reagovat klidně a uvidíte, že nechce ublížit.
Přečetla jsem si i odkazy od martiny - i ten můj desetiletý senior si ještě rád hraje. Třeba s míčky a nebo plastovými obaly z Kinder vajíček. Určitě jí nějaké hračky pořiďte.
Clovek si taky cely zivot rad hraje
Kamarad ma dva koucoury, jednoho klasickeho zrzaveho a druheho mainskeho myvalyho, to je obr!:D Ten rezavy se naucil krasnou hru na aport - kamarad mu hzi takove ty zlute penove spunty do usi a kocour mu je nosi Nic podobneho jsem jeste u kocky nevidela:D
Můj kocour, když má chuť, chytá malého plyšáka na provázku a zase mi ho velkoryse pustí, aby hra pokračovala.
A po nohou šel jednou, rodiče mi přijeli s něčím pomoct a celý den si ho nikdo nevšímal. A najednou skočil máti na nohu a zase odskočil. Smáli jsme se, že poznal ředitele .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.