Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Papillon - kdo daruje

Od: papillon* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, hledám více jak 2 hodiny a nemůžu najít papillona, kterého by někdo daroval, nechci za něj dávat moc peněz, průměrně stojí 2500kč. Chtěl bych mému známému darovat tohoto pejska, kterého měl v dětství a teď kvůli nešťastné tragédii je sám. Takže chtěl bych mu dát tohoto pejska na vánoce a pejskovi na vánoce dopřát majitele, který by se o něho rád postaral. Když není uvedena cena, tak tam je cena dohodou, ale to majitelé řeknou, víc jak 1500kč. Neříkám, že na to nemám, ale rači si vemu nechtěného pejska, kterému možná zachráním i život, než si koupit výstavní kus, který má o život postaraný. Už sem prohledal několik stránek a tak dlouho jsem googlil, až sem přegooglenej. Ještě budu hledat a je jedno co je to za pohlaví, třeba jestli Vy nemáte, nebo o něčem nevíte.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den, na Bazoši.cz je v současné době 36 inzerátů na tohoto pejska. Ceny od 2 tisíc Kč až do 10 tisíc /s PP/. Jinak někdo nabízí i ceny dohodou. Pokud má být štěňátko kvalitní, stojí víc. Ale ty 2 tisíce se mi nezdají přemrštěné.

Zdarma Vám ho asi nikdo nedá - kdo by dal člena své rodiny? Leda nějakého kříženečka a to zase nebude asi to pravé, co chcete. Pokud opravdu Vám na obdarovaném záleží, chcete mu udělat radost a dát mu pěkné zvířátko, tak vás ta pětistovka navíc už nespasí. /píšete o 1500 Kč/.

Pokud chcete být za každou cenu šetrný, prohlédněte si stránky psích útulků. Je tam spousta pěkných pejsků, ale pokud máte tak vyhraněný požadavek na plemeno, budete asi hledat těžko. Já si vybrala v útulku pejska podle jeho očí. Ty byly! A bylo mi šumafuk, jaká to bude rasa. Nejraději bych si je byla vzala všechny!;) Jaga.

katerina77*
hodnocení

1x

Nekomu vybrat psa a dat mu ho jako darek povazuju za hodne spatny napad, je to presne i jeden z duvodu proc utulky casto omezuji vydavani psu pred Vanoci, protoze hodne takovych "darku" se pak zase vrati zpatky ( v lepsim pripade). Mate naprostou jistotu, ze vas znamy opravdu psa chce? Jestli ano, mozna by si ho poridil sam... U vyberu psa navic taky hodne funguje chemie, majitel by si mel sam vybrat psa, ktery mu sedne. Myslim, ze by bylo dobre tenhle napad jeste prehodnotit a se znamym si o tom nejdriv promluvit, at vase rozhodnuti pak nezkomplikuje zivot ani jemu, ani pejskovi.

martinaa*

Pokud nekomu umre pejsek, brani se mit dalsiho takoveho, to je klasika:( Tate takhle mela jorka, ktereho prejelo auto. Jorka uz nikdy nechtela, a presto ji rodina za dva mesice koupila noveho - a teta je za nej moc rada a je to jeji milacek. Babicka od pritele zase mela maltezaka, ktereho pro zmenu prejel vlak. Ted maji kavkazana, ktereho se babicka trochu boji, proste maltezaka mela radeji. Proto se ji na na Vanoce chysta chlupaty darek - jak jinak, nez maltezak. Vime, ze bude moc rada...

Myslim, ze kdyz kamarad uvidi male papillonske mimino, zamiluje si ho:) Kdo by odolal stenecim ocim?:D

lidus*
hodnocení

1x

Úmysl dobrý ale já stejně říkám NE, pokud by ten člověk pejska chtěl tak už si ho koupil sám. Také jsme přišli o psa ale děkuji a nechci aby mi někdo donesl štěně byť by bylo stejná rasa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]