Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křeček zlatý - 2 otázky

Od: farmaton odpovědí: 2 změna:

Ahoj, moje

1. otázka - křeček zlatý nepotřebuje tolik vody, jako třeba pes, či potkan? Nebo jen ten můj málo pije.

2. otázka - když jsem já, nebo někdo jiný s křečkem v kontaktu, (malinko do něj fouknu, snažím se ho pohladit, nebo jak zaklepu na stěnu) začně něco jako prskat, vřístak, pískat. Bojí se, nebo zahání nepřítele?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Ahoj.Odpovídá si celkem sám.To že málo pije vůbec nevadí.Vodu získává i ze želeniny nebo ovoce.
Když do něj fouknes ,zaujme útočící postoj-je v sedu,přední tlapky vysoko pod tlamickou,mírný kolibani dopředu,ukazuje i přední zoubky.Může i tisknout.Křeček neútočí pouze zastrasuje a v tyhle pozici radši nic nezacinaat.je rychlý.Vsimli si že útočící postoj zaujme i při probuzení.Toho našeho nechám chvíli vydechnout pak až zjistí že je vše Ok. Tak pak mužů pokračovat třeba výměnou podestylky.
Zbytečně ho neprovokuj .Bude vystresovany vždy když tě uciti.
doplněno 06.12.11 04:09: Místo tisknout tam má být prsknout.
doplněno 06.12.11 21:19: Jmenuje se Alvin
doplněno 06.12.11 21:19: Jmenuje se Alvin
Křeček zlatý - 2 otázky
myse*

ještě maličkost - křeček je noční zvíře -tzn. že ve dne spí - a ty ho budíš - a to se mu nelíbí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]