Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka a váza na kytky

Od: elisme123 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám kočku a jak už asi z nadpisu vyplývá, ona mi pořád zvrhává vázy. Mám moc ráda když si utrhnu na zahradě kytičku a dám jí do vázy, ale to moje zlobidlo mi ji vždycky zvrhne. Nevíte jak ji od toho odradit nebo jak vázu připevnit? Teď jsem dostala krásné růže a nemám je kam dát. Byt máme malý( nebojte az se doma rozkouká budu ji pouštět na zahradu- je to jeste kotě), proto ji nechci jestě omezovat tím že by do nejaké místnosti nesměla. Děkuji R.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to smutný příběh. Váza je něco nového a je to třeba prozkoumat. Fajn zábava na dlouhou chvíli. Ikdyby někdo vázu vymyslel zazděnou, nezvrhnutelnou, je potřeba ještě prozkoumat chutě zeleného a také, jestli to není něčím nastříkané. To je teprve srandy kopec! *zed*Naši mají doma jen pažitku v květináči, tu chodí hoši okusovat. Smrdí jim z pusy, že by mohli hrát ve filmu "Vůně cibule" Po trávě, kterou jsme koupili jako kočičí, blinkali. Možná, že to bylo hnojené nějakou chemií. ;) Největší ozdobou vaší i naší domácnosti jsou přece kočky! *haha*

doplněno 17.12.12 07:25:

Po kupované trávě, v květináči "pro kočky" měli kluci srajdu a blinkali jinak, než chlupy. je zajímavé, že nic jiného nikdy neblinkali. Ani pažitku, ani nic jiného zeleného, rostlinného původu.*ee*.

ronyx*

Trávu kočky žerou právě proto, aby pomocí ní vyzvracely chlupy ze žaludku, které se jim tam dostanou při lízání kožichu. Takže ta kočičí tráva byla správně.

erik*
hodnocení

0x

zkuste tu vázu přilepit tavnou pistolý

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,

podle mých zkušeností máte pouze 2 možnosti (pokud nebudu brát v úvahu přilepit vázu ke stolu) - buď se vázy vzdát a nebo ji dát někam, kam kočka nemůže.

Každá kočka je v podstatě jiná, některé si vázy ani nevšimnou, některé se ji budou snažit shodit na zem (co je na stole, skříňce a jinde ve výšce jim vadí - od vázy až třeba přes noviny, hodnky, mobil atd), měli jsme v rodině i kocoura, co nikdy nic neshodil a nerozbil, ale jak se na stole objevila váza s kytkama, tak šel a pečlivě ukousnul vždycky pouze ty květy (nejvíc ho lákaly tulipány).

wanesa*

Od té doby co mám kočky,vázu s kytkama nedávám na stůl,a když už nějakou kytičku dostanu,musím jí dát na nejvyšší místo )skříń)kam kočky nevyskočí.Buď máte jedno nebo druhé...

figurek*
hodnocení

0x

jj, kočky taky uklízejí. Kočičí úklid vypadá ale trochu jinak, než ten náš.

Měli jsme kotě a koupili jsme mu hračku. Stojan, na něm pružina, na pružině byla plyšová myš. Ta myš prostě musela ležet na zemi. Jak neležela, vyběhlo kotě a myš hned převrátilo. Myš jsme vzali a postavili, kotě uslyšelo klepnutí, vyběhlo a myš převrátilo zas. Třeba dvacetkrát za pět minut. Přesně totéž dělá vaše kotě s vaší vázou.

Ale radím, neztrácejte naději, za pár týdnů ho to přejde. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]