Nejste přihlášen/a.
Zdravím! Mám problém s mým zakrslým králíkem.
Je mu 11 měsíců, myslím, že už si na nás zvyknul a my jsme si zvykli na jeho chování (dopoledne se jen válí a jinak je vždy na nohou) ale poslední dobou se hodně změnil. Hlavně o víkendech (když nevstáváme v 7 hodin, ale chceme si pospat)! Seno mu ale dávám kolem stejné hodiny, když chodím na záchod, takže stejně nevím, co se mu nelíbí. Jídlem to nebude, prostě začně úlně bláznit, nadhazovat podlážku, záchodek, kousat ho a kdoví co ještě. Samozřejmě úplnej kravál a nikdo nemůže usnout, ani když ho začnu hladit a uklidňovat, tak nepřestane, jen co odejdu, začně znova od začátku! Ale od té doby, co už jsme tedy na nohách, kolem 9. hodiny, tak jak naschvál přestane a leží...
Úplně mě to zarazilo, protože to takhle"silně"nikdy nedělal
Děkuji za každou radu, která by mi pomohla! Co s ním je? Co bych proto měla dělat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.