Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
náš pejsek (sedmi měsíční štěňátko) si ve středu přivodil úraz, když se zasekl vodítkem za plotek a plnou parou vyrazil dopředu, trhlo to s ním a nemohl na přední packu. Utíkali jsme k veterináři a po několika rantgenech nám paní doktorka řekla, že se jedná o zlomeninu ramenního kloubu v růstové oblasti. Také nám bylo řečeno, že pokud se to nezlepší samo, bude muset na operaci (prý je nějaká šance, že to pejskovi sroste samo, když je vlastně ještě ve vývoji). Moc se mi nechce nechat operovat tak malé štěně, docela se o něj bojím. Ale na druhou stranu když vidím, jak by hrozně chtěl běhat, skákat a prostě normálně rošťačit, tak je mi ho hrozně líto. Je to úplně jiný pes, jen kulhá po bytě, pořád spinká, je smutný a ubolený Tak jsem se chtěla zeptat, zda s tímto typem zranění někdo nemá nějakou zkušenost. A pokud by vážně došlo k operaci na kolik by asi vyšla. Samozřejmě, že pro svého parťáka udělám téměř cokoli jen aby mu bylo dobře a aby ho nic nebolelo, jen by bylo dobré vědět dopředu na kolik mě to vyjde abych byla připravená
Děkuji za reakce
Je mi líto vašeho pejska. Jaká je to rasa? Má pejsek od paní doktorky nějaký postroj, aby nožičku moc nenamáhal? Štěňátko našich sousedů si pádem z výšky zlomilo pacičku. Pan doktor jim také řekl, že se pacička sama zahojí. Bylo moc smutné, jak pajdal po třech nožičkách a smutně kňučel, kdykoliv se pacičkou dotkl země. Nyní má pacičku už v pořádku, ale je vidět, / jen malinko /že byla zraněná. Je to teprve dva měsíce. Přeji vašemu pejskovi rychlé uzdravení, aby nemusel na operaci.
doplněno 18.11.11 15:50:
Na operaci musíte počítat na spoustu vyšetření: Předoperační, rentgen, operace. V dnešní době jsou už ceny vyšší. Před pár lety byl náš pes na operaci nohy. Operace i s léčením stála kolem šesti tisíc. U každé operace je důležité, jak je složitá.
Děkuji Je to Jack Russell teriér
nene postroj nemá, bylo nám řečeno, že kdyby měl něčím svázanou packu, že by mu mohla oslábnout/špatně srůst. My teď jen za to vyšetření dali asi 2000 takže se zvýšenýma nákladama počítáme. Jinak už statečně pajdá na třech nohách a venku - na chvilkových procházkách - dokonce běhá :D samozřejmě ho krotíme, ale ne vždy se podaří.
Prohlídla jsem si pejska, je miloučký a malých rozměrů, určitě se mu to spraví, budu držet palečky.Viky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.