Nejste přihlášen/a.
Našla jsem tuto stránku,protože si už nevím rady. Jsme v baráku a k sousedům jsme přilepení .Mají vlčáka,9let.Ten je pořád venku,zanedbaný, jenom nažrat mu dají. Maj ho tzv. na hlídání!? Nemají k němu vztah. Kašlou na něho. Já ho mám ráda, přes plot mu dávám pamlsky .Ale s nima se nedá domluvit. Pes je furt sám, přitom stačí málo a je poslechne. Když jim řeknu,tak chvilku psa okřiknou a on je potichu a za pár dní zas nanovo. Je mě ho líto, zároveň nevím kudy kam a nenávidím je! Jsou to zmetci. Pes si štěká jak chce, kdy chce..Hlavně se bojí večer, připadá mi, že štěká jen tak, slyší, co mi neslyšíme. Někde v dálce třeba petardy a na svátky, když to bouchá, tak to vrcholí. Chápete ty sousedy, normálně dělají mrtvé brouky. My to už trpíme 4 roky. Je občas klid, ale teď zas začíná.Nevím zda zkusit tu píšťalku nebo ten obojek, ale to by zas ovládali sami. Odjedou a jsme ...a na nervy.Zajímalo by mě, jak to vyřešila ta Iva, jak psala v březnu?Poraďte.Díky
Potěšil mě Váš článek,protože co vy prožíváte máme u nás to samé. Nezodpovědní pejskaři těch je bohužel u nás hodně. Pustí psa na zahradu a štěká v jednom kuse!U nás máme 5m od domu 2rotvailery.Skáčí na plot kdo jde po cestě okolo a vrčí jako by chtěli někoho sežrat.Dvakrát jseme volali na obec. úřad a vcelku bez úspěchu.Snad si je tam i zavolali pro domluvu.Prý to nemáme poslouchat!Nebaví se s námi a vždy utečou do domu.Přehluší štěkot i televizi.Je to přes 100decib. což máme změřeno.V dnešní době se raději sousedi s Vámi hádají i k vůli zvířeti a víme, kdo si stěžuje že je nás mnoho.Už jsme uvažovali o nějakém rámusu i z naší strany.Říkáme si -hluk jako hluk.
Emmo, můžete podat stížnost na obecním úřadě, nebo se podívejte na toto:
mestodobris.cz/...Je to chudák pes..
Emmo, jak psala Kapka, stížnost na místním obecním úřadě by měla pomoci. Pes je asi nervák a přehlížení ze strany majitelů tomu vůbec nepomáhá. Sousedi měli taky vlčáka, ale to byl fakt hlídač. Štěkal, jen když šel někdo podezřelý okolo. A to bylo dobře, protože jsme ve městě měli sovětskou posádku. Náš pes štěká, když třeba přijde pošťák nebo návštěva. Ale je to spíše upozornění pro nás, že někdo jde.
V blízkosti našeho domu mají také psa vlčáka, který po ránu štěká, jako o život, skoro celé dopoledne. Podle mně má pes hlad domáhá se žrádla. Stalo se, že utekl, tak psa odchytla policie a odvezla do útulku. Majitel si jej pak vyzvedl a pes štěká každé dopoledne. Prostě chce asi žrát a neumí to jinak dát najevo, jen štěká. - stařenka
Neni spis mozne, ze je vlcak sam a je mu smutno? Ten hlad je samozrejme take pricina... jak vlcak vypadal? Podvyzivene? A jakto, ze si ho majitel zase vyzvednul? Oni mu pejska zase dali (kdyz treba videla jeho stav)?
Když Policie psa odvážela, říkali, že má něco s okem, už je pes také postarší a paničku měl doma, jenže nikdo si nebyl jistý, čí je to pes. Až paní vyšla, tak se po psovi sháněla a divila se, kudy utekl. Jen psa po ránu slyším, jak štěká, takže jim ho vrátili. - stařenka
Jsem ráda,že jste mně napsali vaše rady,my jsme nekonfliktní lidi a nastěhovali jsme se prostě do nesprávného domu nebo spíš ulice. Ještě Vám napíšu perličku: nevím kde se vyspat, na jedné straně rušná ulice, jezdí auta a na druhé straně štěkající pes, bez špuntů to nejde! Dcera to tu zapichla a šla radši do podnájmu, ale přece neprodám barák a nebudu ustupovat..ale nejhorší je parné léto a nemůžete otevřít okno...No nebudu fňukat, budem bojovat, všichni , je nás hodně miláčků chlupatých, dcera má labradorku černou, ale ta je skvělá , ale taky se jí věnovala a něco o psech ví, protože si o nich hodně přečetla, jezdila na cvičák, na všemožné srazy pejskařů. A o tom to je, aby každý toho svého chlupáče měl rád a věnoval mu ten čas a pak nebudou tady tyhle problémy. Např. Desenský, tak jsem mu fandila a už mu nevěřím, že není magor, co je nějak zakomplexovaný! To jsem , ale, odbočila..
Odpuzovač zvířat neznám ale tu píšťalku zkusím sehnat a ozvu se. Ahojte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.