Nejste přihlášen/a.
Tak zase tady otravuju s králíkama. Udělala se dvoupatrová králikárna, spíš napodobenina tohoto výrobku, dá se říct, že je to stejné, ale po domácku vyrobené. spokojenypes.cz/...
Podle nás se do tohoto domečku měl vlíst belgický obr a zakrslý beran. To jsme si mysleli v létě, dá se říct, že nikdy sme neviděli tyto dva králíky pospolu v tomhle domku. Domek je otevřen nonstop na zahradu a vždycky jeden byl venku a druhý uvnitř, nedá se říct, že by se v něm nesnesli, ale oni se tam nevlezli. Belgický obr už se tuplem nevleze do místnosti, která má sloužit jako bouda, kde je tma a je plná sena. Belgický obr leží v horním patře, dá se říct v předsíni :D Teď jak je zima, tak výdáme králiky, jak jsou nasáčkovaní v králikárně. Nebaví mě pořád psát belgický obr, jmenuje se Franta. Franta to vždy vzdá a de spát pod ořech. Včera sem viděl zakrslího králíka (Bena), byl studenej a měl zavřený oči, byl jako klubíčko, stál na konci zahrady, tak sem ho rychle šoupl do králikárny, od té doby je pořád schovanej a kontroluji ho, udružuje si tam teplo a spí. Před měsícem sem se nudil a postavil sem ze starého peřináče, dá se říct králikárnu :D Tata říkal, že je k ničemu, že se to hned rozpadne když zaprší a přemlouval mě, ať jí vyhodím, já že ne a teď sme jí přestěhovali na zahradu a jak se nám hodí. Nechali jsme jí otevřenou, ať si tam vlese Franta, zatím je tam jen seno a zítra jí pořádně vybavíme a někam umístíme. Z tohohle románu vyplívá za otázku: VYDRŽÍ ZAKRSLÝ BERAN PŘES ZIMU V KRÁLIKÁRNĚ?
Jojo díky, a mohou třeba 10 minut lítat po sněhu? Aby nemuseli být celou zimu zavření? Větší obavy mám o toho menšího :-/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.