Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Králíci a zima!

Od: monty582* odpovědí: 5 změna:

Tak zase tady otravuju s králíkama. Udělala se dvoupatrová králikárna, spíš napodobenina tohoto výrobku, dá se říct, že je to stejné, ale po domácku vyrobené. spokojenypes.cz/...

Podle nás se do tohoto domečku měl vlíst belgický obr a zakrslý beran. To jsme si mysleli v létě, dá se říct, že nikdy sme neviděli tyto dva králíky pospolu v tomhle domku. Domek je otevřen nonstop na zahradu a vždycky jeden byl venku a druhý uvnitř, nedá se říct, že by se v něm nesnesli, ale oni se tam nevlezli. Belgický obr už se tuplem nevleze do místnosti, která má sloužit jako bouda, kde je tma a je plná sena. Belgický obr leží v horním patře, dá se říct v předsíni :D Teď jak je zima, tak výdáme králiky, jak jsou nasáčkovaní v králikárně. Nebaví mě pořád psát belgický obr, jmenuje se Franta. Franta to vždy vzdá a de spát pod ořech. Včera sem viděl zakrslího králíka (Bena), byl studenej a měl zavřený oči, byl jako klubíčko, stál na konci zahrady, tak sem ho rychle šoupl do králikárny, od té doby je pořád schovanej a kontroluji ho, udružuje si tam teplo a spí. Před měsícem sem se nudil a postavil sem ze starého peřináče, dá se říct králikárnu :D Tata říkal, že je k ničemu, že se to hned rozpadne když zaprší a přemlouval mě, ať jí vyhodím, já že ne a teď sme jí přestěhovali na zahradu a jak se nám hodí. Nechali jsme jí otevřenou, ať si tam vlese Franta, zatím je tam jen seno a zítra jí pořádně vybavíme a někam umístíme. Z tohohle románu vyplívá za otázku: VYDRŽÍ ZAKRSLÝ BERAN PŘES ZIMU V KRÁLIKÁRNĚ?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

0x

Vydrzi, muj znamy chova zakrsle kraliky normalne jako jakekoliv jine kraliky.

netty2023
hodnocení

0x

dobry,králíci to vydrží.maji srst hustou tak jsou vteplíčku;)

netty2023
hodnocení

0x

a at se dari kralickum.je jim dobre a at nemaji nejakou nemoc ahoj.;)

monty582*
hodnocení

Jojo díky, a mohou třeba 10 minut lítat po sněhu? Aby nemuseli být celou zimu zavření? Větší obavy mám o toho menšího :-/

pokud nebude mít průvan,trochu podestýlky,nejlepší seno nebo sláma ,a bude mít co žrát tak přežije,hlavně tu vodu ,v zimě rychle zmrzne,a hlavně at tam neprší,no ty dvířka mu zadělej kouskem kartonu nebo sololitu,jinak je to klasika králik a ten zimu přežije bez problému

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]