Nejste přihlášen/a.
Je to běžné, nachlazení by v tomhle počasí mohlo klidně být. Jestli je to jen takhle slabé, asi bych to zatím nechala být, jestli je zahleněný, prý (nezkoušela jsem to) se jim prostříkne nosík vincentkou nebo něčím podobným, aby se uvolnil. Pokud by se to naopak rozjelo víc, tak pak je to jasné, k veterináři, ať koukne, jesti je to na antibiotika. Dobrý je na nastuzení acc sirup (dětský), kapátkem do tlamičky - velmi osvědčená věc
jak popisujete,jedna se opravdu o nachlazeni.Ja bych tedy necekala az se to jeste zhorsi a zajela bych hned ke zverolekari.Ted jsem mela takto nastydleho pejska,a ten je doma v teploucku.Dostal antibiotika a dnes uz je fit.
a je čilý? tohle dělal náš taky a nakonec sežral někde jed na krysy,bohužel to je neléčitelné,asi týden byl divný a zhoršovalose to začalo to jakoby kuckáním až zvracením,a chtěl pít
doplněno 13.11.11 09:34:nechtěl jsem vás vystrašit,pokud to bude horší dojděte k veterinářovi,sychr je sychr,a pomůžetemu,člověk taky jde k doktorovi když mu něco je
ahoj,nas venkovni kocour mel to same.zacal misto mnoukani chraptit a behem tri dnu jen lezel a nebyl tak cily,ikdyz zral.vzala sem ho k doktoru a ten mu zjistil zanet ucha,nasadil mu antibiotika a za dva dny zas mnoukal jak sileny .jestli problemy nepominuly vem ho urcite k lekari,je to normalni onemocneni ,nemusis mit strach
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.