Nejste přihlášen/a.
Za jak dlouho po štěnění se psí holky hárají? Dřív se hárala po půl roce. Ted měla štěnatka který jsme odchovali za jak dlouho máme počítat s dalším háráním?
jde o to jestli to je půl roku od předchozího hárání bez ohledu na štěnatka, nebo jestli to je půl roku po porodu, nebo půl roku po odebrání štěnatek?
Máme štěnatka prvně, a nikdo v mém okolí štěnatka neměl, nebo si to už nepamatuje.
Hm, koukám, že asi množíte nějaké bezpapíráky na kšeft, co? Jinak byste se zeptala klubové poradkyně chovu a něco o tom věděla. Je mi líto těch psů, do jakých podmínek půjdou, copak nemáte kousek svědomí? Nekoukáte na TV, nečtete, jaký osud pak ti psi mají?
Co to placate, clovece? Jak vite, ze pani mnozi na kseft, a dovolujete si ji tu osocovat? A bezpapiraky... pes bez papiru ma leckdy lepsi povahu i zdravi nez PP. Pohrdate psy bez papiru?
Co kdyz se pani narodila stenatka, ktera jsou nadherna, ale dalsi jiz nechce, tudiz se obava dalsiho harani?
Co kdybyste místo osočování úplně mimo téma radši paní odpověděl!TAky mě to zajímá..
teda ale to je fóbile proti těm psům bez PP normálně nemoc tady..
matemack: prominte,ale stenatka jsme neměli na žádný kšeft, fenka se nám bohužel podběhla se sousedem ona je papírová on je voříšek... takže štěnatka štěnatka nebyli na kšeft... spíš pro potěšení... a jsme rádi že jsme je udali nedostali jsme za ně ani na žrádlo... a nemusíte na mě hned tak vyjíždět...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.