Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křeček je jiný - co s ním?

Od: chloupka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den můj křeček je najendou jiný. :( byla jsme cca dva dny na chatě a byl čistý a normálně jedl a pil normálně když jsme odjížděla. Dneska jsem se vrátila a je špinavý u pusinky, řitního otvoru, jí hovínka a neudrží se na nožiškách. ALe doma sám nebyl byl doma taťka ten mud la nové jídlo a vodu každý den. :)
Křečka mám 2 aroky a 2 měsíce. Prosím poraťte mi Co mám dělat? Jo a ješt když si ji vezmu tak u mě hned usne ať je to ráno, večer nebo dopoledne. :(

Křeček je jiný - co s ním?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

susenka*
hodnocení

1x

Zkuste ji vzít k veterináři. Ale nejspíš už je stará, ale zkuste k tomu veterináři.

martinaa*
hodnocení

1x

Krecek se doziva 2-3 let, vzacne vice. Mozna uz tak nejak "dodelava"...:(

Nema prujem? To by svedcilo o nejake infekci, takze za veterinarem!

aliikkk
hodnocení

0x

na nic nečekat a k veterináři :)

billie*
hodnocení

0x

Řekla bych že křeček už je starý. Doma mám 1,9 roů starého syrského a taky už prodělal nemoc. Zašla jsem k veterináři ten nám předepsal injekce a chlupáč je už zase čiperný :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]