Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křeček utekl - jak ho najít?

Od: edems23

Prosímvás mám velký problém mé sestře utekl křeček roborovského nekam do pokoje. Prolezl jsem celý pokoj po kolenou odsunul všechny skříně ale nikde ho nevidím. Rozmístil jsem po pokoji misky s mrkvý jabkly ovocnými bonbony pro hlodavce a podobnými věcmi. Pokud máte někdo zkušenost prosím poraďte.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Víte jistě že je ještě v pokoji a ne v bytě?
doplněno 29.10.11 22:26: To chce klid.sedněte si na zem a pečlivě poslouchejte,zda ho někde neslyšíte.Jestli se to stalo teď,tak někde šmejdí.
edems23
hodnocení

Ano na 100 procent je v pokoji... myslím že jinak už by se kočka asi oblizovala... Po pokoji jsem nastražil mističky s jídlem ( Mrkev,Jablka,Dropsy a klasická směs pro hlodavce) Otevřenou klec jsem dal do prostřed pokoje.

krkovicka*
Vy máte kočku?! Tak to mu jde opravdu o život.Nemáte náhodou skříně s prostorem pod ní?zkuste postel-matrace,skříň-jestli je přístup dovnitř.Křeček se většinou snaží schovat a vydrží v úkrytu i hodiny.Opravdu poslouchejte veškerý zvuky.

joshua*
hodnocení

0x

Můj křeček jednou utekl a šmejdil, pak to zapíchl v mojí botě :D hlavně pozor na kábly

sisinka*
hodnocení

0x

Dobry den...nam kdysi taky utekl,a uz se nenalezl.Myslim ze se vydal za WCkde vedou stupacky nekam k sousedum.Pokud je v pokoji,drive ci pozdeji vyleze,protoze ho zlakaji nastrazene dobroty.

edems23
hodnocení

Tak křeček nalezen :D :D :D rozmístil jsem po pokoji dobroty i otevřenou klec a co se nedělo. Lehnul jsem si a poslouchal kde může být. Najednou slyším hlodání prskání a běhaní. Odendal jsem matraci a byl v kostře postele.. :D Moc vám děkuju za odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]