Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křeček utekl - jak ho najít?

Od: edems23 odpovědí: 6 změna:

Prosímvás mám velký problém mé sestře utekl křeček roborovského nekam do pokoje. Prolezl jsem celý pokoj po kolenou odsunul všechny skříně ale nikde ho nevidím. Rozmístil jsem po pokoji misky s mrkvý jabkly ovocnými bonbony pro hlodavce a podobnými věcmi. Pokud máte někdo zkušenost prosím poraďte.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Víte jistě že je ještě v pokoji a ne v bytě?
doplněno 29.10.11 22:26: To chce klid.sedněte si na zem a pečlivě poslouchejte,zda ho někde neslyšíte.Jestli se to stalo teď,tak někde šmejdí.
edems23
hodnocení

Ano na 100 procent je v pokoji... myslím že jinak už by se kočka asi oblizovala... Po pokoji jsem nastražil mističky s jídlem ( Mrkev,Jablka,Dropsy a klasická směs pro hlodavce) Otevřenou klec jsem dal do prostřed pokoje.

krkovicka*
Vy máte kočku?! Tak to mu jde opravdu o život.Nemáte náhodou skříně s prostorem pod ní?zkuste postel-matrace,skříň-jestli je přístup dovnitř.Křeček se většinou snaží schovat a vydrží v úkrytu i hodiny.Opravdu poslouchejte veškerý zvuky.

joshua*
hodnocení

0x

Můj křeček jednou utekl a šmejdil, pak to zapíchl v mojí botě :D hlavně pozor na kábly

sisinka*
hodnocení

0x

Dobry den...nam kdysi taky utekl,a uz se nenalezl.Myslim ze se vydal za WCkde vedou stupacky nekam k sousedum.Pokud je v pokoji,drive ci pozdeji vyleze,protoze ho zlakaji nastrazene dobroty.

edems23
hodnocení

Tak křeček nalezen :D :D :D rozmístil jsem po pokoji dobroty i otevřenou klec a co se nedělo. Lehnul jsem si a poslouchal kde může být. Najednou slyším hlodání prskání a běhaní. Odendal jsem matraci a byl v kostře postele.. :D Moc vám děkuju za odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]