Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se kouše moje myš do ocasu?

Od: kokyowi* odpovědí: 3 změna:

chci se zeptat proč se moje myš kouše do ocasu? a co mám dělat proto aby to už nedělala? děkuji za Vaši odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejspíš to je ze stresu, možná je jí smutno... takže ano, taky bych jí pořídila kamaráda nebo kamarádku...

sargo*
hodnocení

0x

Kouše se fakt jako že kouše? Ubližuje si tak - že tam nemá chlupy nebo dokonce do krve? Jak je stará a jak dlouho ji máš?
Jestli je to jenom divné chování, většinou pomůže pořídit kamarádku - raději stejného pohlaví, pokud nestojíš o velkochov :-D

martinaa*
hodnocení

0x

Mozna chce kamarada, mozna ji neco vadi (nova klec, jina podestylka), take ale zkontroluj, zda nema nejake roztoce, blesky a podobne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]